Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. 
Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. 

Otvaranjem novih supermarketa koji uvijek udovoljavanju najvišim građevinskim i energetskim standardima, Plodine nastoje približiti kupcima u svim dijelovima Hrvatske. Smatraju svojom dužnošću svakom kupcu stvoriti uvjete za ugodnu kupovinu te pritom paze da sve važne čimbenike objedine u jednu cjelinu jedinstvenog osjećaja kupovine. Sada traže kompletno osoblje za svoje prodavaonice u Poreču (pogledaj oglase) i Vrsaru (pogledaj oglase). Ako si se prepoznao u nekom oglasu, svoj životopis im možeš poslati najkasnije 16. studenog.

Namještaj Mima jedan je od najuspješnijih maloprodajnih lanaca u trgovini i proizvodnji namještaja u Hrvatskoj s vlastitom proizvodnjom kuhinja i ugradbenih ormara. Razlikuju se od drugih maloprodajnih trgovina namještajem širokom paletom proizvoda i različitom ponudom. Trenutno posluju na 10 maloprodajnih lokacija u Hrvatskoj te posjeduje vlastiti proizvodni pogon za kuhinje na mjeru u tvornici namještaja u Kastvu (Rijeka). Trenutno oglašavaju slobodno radno mjesto za Referenta u nabavi (m/ž). Ako se aktivno koristiš engleskim jezikom, a ujedno si marljiva i pouzdana osoba, ovo je posao za tebe. Ovaj oglas za rad u Puli ostaje aktivan do 24. studenog.

Elektromehanika 'Ušić' iz Poreča, počela je sa radom kao servis premotavanja elektromotora, generatora i transformatora, proizvodnju i montiranje automatiziranih proizvodnih postrojenja kao i opremanje zgrada i postrojenja. Od 2002. godine proširili su svoju ponudu usluga na područje bazenske tehnike izrade bazena i ventilacijskih sustava. Više od dva desetljeća poslovanja i zavidna baza klijenata razlog su povjerenja u stručnost, kvalitetu i brzu uslugu njihovog servisa, a sada su u potrazi za Elektromehaničarem / strojarom / mehatroničarem (m/ž) za rad u elektromehanici i bazenskoj tehnici. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 19. studenog.

Brolex je u potrazi za Kuharom (m/ž). Opis posla uključuje pripremu hrane a' la carte, narudžbe, prijem i kontrolu hrane i namirnica, odgovornost i samostalnost u radu, odgovornost za održavanje čistoće, poštivanje sanitarnih i sigurnosnih standarda i procedura te ostale poslove sukladno potrebama. Potrebna je godina dana iskustva, a oglas ostaje aktivan do 17. studenog.

Intersoft Technologies traži iOS Junior Developera (m/ž). Rastu i žele pojačati svoj tim iOS programera s Junior Developerom koji može učiti od najboljih i postati njihova zvijezda u usponu u budućnosti! Tražiš li posao u tvrtki koja je zabavna i izazovna? Imaš iskustva u razvoju aplikacija za mobilne uređaje, voliš raditi s kodom, želiš naučiti više? Njihov idealni kandidat je entuzijastičan, brzo uči i dobar je u "obavljanju stvari".  Vidiš li se u ovom opisu? Onda je možda ovaj posao nešto za tebe! Nude rad u atraktivnoj industriji u kojoj će proizvod tvog rada biti u rukama milijuna korisnika, nema problema ni ako si student ili apsolvent, a prijaviti se možeš do 16. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa