Vozio bicikl s preko tri promila: otrijeznio se na policiji

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda, od 6. do 8. studenoga, na području PU istarske evidentirano je osam prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest nesreća s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama su tri osobe lakše ozlijeđene. Utjecaj alkohola evidentiran je u dvije prometne nesreće.

Policijski službenici su tijekom vikenda kontrolirali ukupno 544 vozača/vozila. Iz prometa je isključeno 28 vozača i 4 vozila. Utvrđeno je 273 prekršaja.

U nedjelju, 8. studenoga oko 21 sati, u Umagu, Avenija Grada Vukovara, policijski službenici zaustavili 48-godišnjeg vozača bicikla, koji se kretao kolnikom u suprotnom, odnosno zabranjenom smjeru, upravljajući biciklom bez svjetala i bez da je bio označen reflektirajućim prslukom. Nad vozačem je izvršeno je alkotestiranje, kojom prilikom je utvrđena koncentracija alkohola od 3.08 promila te je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policijske postaje do otrežnjenja, a protiv njega se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.
 
                           

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTER/KA SUHE GRADNJE (KNAUF)

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/CA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA