Oporbenjaci Marčane prikupljaju potpise za brisanje svih kamenoloma

0
Kamenolom Podrola kod Raklja u općini Marčana
Kamenolom Podrola kod Raklja u općini Marčana

Oporbeni klub u Općinskom vijeću Općine Marčana kojega čine nezavisne liste Srećka Peršića i Branka Vareška te Nives Percan iz Istarskih demokrata i Anđelo Valić iz Hrvatske stranke umirovljenika prikuplja potpise koje će priložiti uz primjedbu na prijedlog 2. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Marčana. „Tražimo da se iz Prostornog plana uređenja Općine Marčana izbrišu svi kamenolomi, odnosno eksploatacijska polja Marčana, Marčana I i Prodol“, poručuju iz Oporbenog kluba Općine Marčana.

Naime, u tijeku je Javna rasprava o prijedlogu 2. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Marčana, koja se provodi od 15. listopada do 13. studenoga ove godine. Javno izlaganje održano je 28. listopada, a svi zainteresirani mogu pisane prijedloge i primjedbe dostaviti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marčana na adresu: Marčana 158 do 13. studenoga, poštom preporučeno ili neposrednom predajom u pisarnici Općine Marčana ili u elektroničkom obliku na e-mail: marcana@marcana.hr.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marčana, Marčana 158, II. kat, soba 2 ili na tel. 052/571-058 int. 4. Oporbeni klub poziva sve da iskoriste svoje pravo i na vrijeme predaju primjedbe na izmjene Prostornog plana, koji je nažalost u ovoj Općini služio, a tako je očito i sada, za ispunjavanje interesa odabranih podobnih pojedinaca, poručuje oporbeni klub.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa