Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

0
Ilustracija (foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Intersoft Technologies traži iOS Junior Developera (m/ž) koji može učiti od najboljih i postati njihova zvijezda u usponu u budućnosti! Njihov idealan kandidat je entuzijastičan, brzo uči i dobar je u "obavljanju stvari".  Vidiš li se u ovom opisu? Onda je ovaj posao upravo za tebe! Nude rad u atraktivnoj industriji u kojoj će proizvod tvog rada biti u rukama milijuna korisnika, ležernu i ugodnu radnu atmosferu i priliku da rasteš s timom i proširiš znanje. Javi im se do 16. studenog.

Lego lim je obiteljska tvrtka za proizvodnju, građevinarstvo, usluge i trgovinu koja od svog osnivanja, već više od dvadeset i osam godina, izvodi najsloženije proizvodne i montažerske radove. U cilju proširenja poslovanja žele ojačati svoj tim samostalnim i odgovornim osobama koje teže profesionalnom rastu i napretku. Trenutno su u potrazi za Bravarom / Limarom (m/ž). Nude mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja te prijavu i državljana iz regije. Ovaj oglas ostaje aktivan do 9. studenog.

Roaming Networks je jedan od vodećih sistem integratora u ICT industriji u centralnoj i istočnoj Europi sa preko 700 zaposlenih. Zbog ubrzanog rasta u Hrvatskoj te sve veće prisutnosti na tržištima zapadne i sjeverne Europe i SAD-a traže pojačanje na poziciji Voditelj projekata za implementaciju pasivne optičke mreže (m/ž). Ako imaš minimalno tri godine radnog iskustva na sličnim radnim mjestima, ovo je oglas za tebe. Svoj CV im možeš poslati najkasnije do 11. studenog.

TDR je dio grupe British American Tobacco, vodeće internacionalne kompanije u području duhanske industrije. Želiš biti dio međunarodnog tima koji ima priliku raditi u tehnološki naprednom okruženju i svakodnevno učiti na poslu? Trenutno su u potrazi za HR Executive (m/ž). Kao izvršni direktor HR, pružat ćeš podršku poslovnom partneru u Odjelu za ljudske resurse, postaviti i provoditi postupke koji se odnose na upravljanje ljudskim resursima i pridonijeti procesu upravljanja talentima, organizacijskim razvojem i korporativnom kulturom. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti se možeš do 11. studenog.

Namještaj Mima jedan je od najuspješnijih maloprodajnih lanaca u trgovini i proizvodnji namještaja u Hrvatskoj s vlastitom proizvodnjom kuhinja i ugradbenih ormara. Trenutno oglašavaju slobodno radno mjesto Product Junior Manager (m/ž). Product junior manager je osoba koja radi operativni dio posla i aktivno asistira Senior i Product manageru na upravljanju grupom proizvoda. Ako imaš VSS ekonomskog usmjerenja, prijaviti se možeš do 16. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa