Nevena Rendeli guštala u Labinu i fotkala svoju 'buduću kuću'

0
Foto: Tportal/Instagram
Foto: Tportal/Instagram

Nedavno je nekadašnje zaštitno lice HRT-a, danas vlasnica PR agencije priznala da joj život u gradu pada sve teže, a prije nekoliko dana ponovo je napravila bijeg od svakodnevice i počastila se putovanjem u Labin. Naravno, ondje je bilježila razne prizore koji su joj se svidjeli, a koje je pokazala na Instagramu, piše Tportal.

'Nekad sam puno više putovala Hrvatskom i istraživala sve te ljepote, većinom zbog snimanja emisije Boje turizma (za one malo mlađe, bila je to jako popularna emisija na HRT-u), što zbog pisanja 'Vodiča jedne plavuše' (opet za one malo mlađe, vodič o Hrvatskoj koji sam napisala davne 2011.). Sad putujem s curicama i uživam u svim tim ljepotama iz potpuno drugog ugla', opisala je jednu od fotografija iz Istre Nevena Rendeli Vejzović

Kako je priznala, da je umjesto u cipele pametnije investirala u nekretnine koje imaju i grijanje ili kamin za hladnu zimu, danas bi imala novi dom. Na tu temu se našalila fotografijom trošne kamene kuće kakvu je ugledala šetajući sa svojim djevojčicama po Labinu, piše Tportal.   

Foto: Tportal/Instagram

             

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa