Vikao na goste, onda policajcu prijetio otkazom

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 53-godišnjak počinio kazneno djelo prijetnja i prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Muškarca se sumnjiči da je 1. studenoga oko 17,30 sati u ugostiteljskom objektu u Flavijevskoj ulici u Puli, pod utjecajem alkohola od 1,70 promila narušavao javni red i mir tako što je vikao i uznemiravao goste i djelatnika objekata, a potom vikom nastavio uznemiravati i prolaznike na ulici.

Počinitelj je s drskim ponašanjem nastavio i nakon dolaska policijskih službenika, odbijao je postupiti po zapovijedima policije i vrijeđao je policijske službenike, nakon čega je prišao jednom policijskom službeniku i prijetio mu otkazom te da ga se čuva.

Osumnjičeni je uhićen te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 3. studenoga, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnje, te mu je rješenjem istražnog suca određen istražni zatvor. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnosi se optužni prijedlog nadležnom sudu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

DIPLOMIRANI/A INŽENJER/KA GRAĐEVINE

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA U PIZZERIJI

Do: 30.09.2020.

KAROJBA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA