osobno preuzimanje narudžbi

Valfresco Direkt u centru Poreča uveo 'takeaway punkt'

0

Valfresco Direkt, Valamarova online trgovina od 31. listopada uvodi  novu mogućnost osobnog preuzimanja narudžbi – „takeaway punkt“, koji se nalazi svega par minuta pješice od centra Poreča. Tako će kupci, pri odabiru ove opcije,  svoje narudžbe moći preuzeti svaki dan, uključujući nedjelju i blagdane, od 11:00 do 19:00 sati, na adresi Mate Vlašića 39.

Za mogućnost korištenja usluge preuzimanja narudžbi na „takeaway punktu“ u Poreču, dovoljno je da kupac izvrši narudžbu do 13:00h kako bi mogao odabrati željeni termin za osobno preuzimanje proizvoda već idući dan, uz opciju plaćanja gotovinom po pouzeću ili kartično online. S obzirom na lokaciju na kojoj je smješten Valfresco Direkt „takeaway punkt“ u neposrednoj blizini centra Poreča, kupci po svoje proizvode mogu doći pješice ili automobilom. Valfresco Direkt i dalje nudi i mogućnost dostave proizvoda na kućna vrata pa kupci mogu odabrati opciju koja im najviše odgovara.

Uslugu  preuzimanja narudžbi na „takeaway punktu“ Valfresco Direkt uveo je još ranije u Vinežu gdje se nalazi Valamarova Centralna kuhinja i distributivni centar što su kupci odlično prihvatili.

Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. U ponudi Valfresco Direkta nalazi se širok izbor polugotovih i gotovih jela po tradicionalnim recepturama, kao i mnoge druge potrepštine koje se inače kupuju u marketu.

Valamar surađuje s više od stotinu lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre i Kvarnera, te Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA