Ella ne želi samo kuću u Istri, nego i u Engleskoj

0
Foto: Instagram/Story
Foto: Instagram/Story

Domaća blogerica Ella Dvornik već duže vrijeme priča o tome kako joj je velika želja odseliti u Istru. Izgleda da će joj se želja uskoro ispuniti, s obzirom na to da je kupnja kuće vrlo blizu. Ipak, kako doznajemo, 29-godišnjakinja se putem privatne Facebook grupe u kojoj ne preko tri tisuće djevojaka s Balkana koje žive ili putuju u London, počela raspitivati o kupnji kuće u Engleskoj, od kud dolazi njezin suprug Charles Pearce. Iako su već godinama u Hrvatskoj, izgleda da se ovaj par želi osigurati i ondje, gdje je i Ella nekoć živjela, piše Story.

 

S obzirom na to da je kupnja nekretnine u Hrvatskoj na samom kraju, Ella je spremna za pripreme kupnje u Engleskoj. S obzirom na to gdje je potražila pomoć, vjerujemo da kuću upravo želi u okolici Londona. Kako je i sama istaknula jednom prilikom, Zagreb joj je dosadio. 

'Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Ali čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu opet za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo', napisala je prošlog mjeseca, donosi Story.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA