Zdenka se osjeća ugroženo: 'Šutim i pratim, ali to nije u redu!'

0
Zdenka Jakus (foto: Nova TV)
Zdenka Jakus (foto: Nova TV)

Žminjka Zdenka Jakus i Galižanac Jani Zombori Banovac sudjeluju u aktualnoj seriji reality showa Farma. U jednoj od nedavnih epizoda, nakon burne svađe od prethodnog dana, gazdarica Maja odlučila je kako će u ovom tjednu kuhinju preuzeti Dora, Zdenka i Andrijana te će kreirati meni za doručak, ručak i večeru koje će pripremiti za farmere.

No, čini se kako se Zdenka s dolaskom Dore u kuhinju počinje osjećati ugroženom. Štoviše, smeta joj Dorin odabir namirnica za doručak. ''I dalje nabijaju po svom, doručak kobasice, neka slanina, to je previše za rano ujutro! Tu imamo gozbu svaki dan. Ja šutim i pratim, ali to nije u redu'' komentirala je Zdenka, no Dora se nije previše osvrtala na njezine komentare, piše portal Nove TV.

 

''Osobe koje imaju većeg iskustva u kuhinji od mene, sumnjam da misle da ja znam neke stvari'' primijetila je Dora, no to je ne opterećuje. Andrijanu, treću kuharicu, pak smeta što se pojedini farmeri ne pridržavaju dogovora. ''Postoje neki farmeri koji ne poštuju pravila, Tomo na primjer. Jučer je dogovoreno na sastanku da se u kuhinji nalaze tri osobe, a evo danas smo vidjeli da to nije tako'' kazala je Andrijana. Više na Nova TV. Više o kandidatima ovdje.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZIDAR/ZIDARICA - TESAR/TESARICA

Do: 01.10.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA