Konferencija za poduzetnice o preživljavanju Covid krize

0
Poreč
Poreč

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 28. Listopada, u Domu obrtnika Poreč s početkom u 9.30 sati održat će se Konferencija za poduzetnice „Kako preživjeti Covid krizu?“ u organizaciji Grada Poreča i udruge Women in Adria. Konferencija je usmjerena na edukaciju, umrežavanje i pokretanje dijaloga sa lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva i mogućnostima potpore, poslovanja u kriznim uvjetima, a namijenjena je iskusnim poduzetnicama, ženama koje su na početku poslovanja te ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa.

 PROGRAM KONFERENCIJE:

 9.30 – 9.45. Registracija i otvaranje konferencije
 9.45 – 10.30 Upravljanje likvidnošću u kriznim uvjetima, Anela Bušljeta, Personela
10.30-11.30 Upravljanje ugovorima i radnim odnosima u kriznim uvjetima, Tiziana Paris, odvjetnica
11.30 – 11.45 Pauza
11.45-12.45 “Kako osigurati stress-free kulturu u vremenima krize“, Sandra Mraović Deković, Lift Up stress free koncept
12.45.-13.30 Panel rasprava: Što lokalne vlasti mogu učiniti za poduzetnice?
13.30-14.00 Moja poslovna priča: tbd
14.00 Zatvaranje konferencije i nagradna igra (sve sudionice konferencije će dobiti knjigu „Od zaposlenice do poduzetnice“)

Sve sudionice koje su ujedno i poduzetnice, konferenciju mogu iskoristiti i za vlastitu promociju. Konferencija je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Konferencija za poduzetnice, pritom poštujući sve trenutne epidemiološke mjere. Ova konferencija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treću godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa