Ostvarena želja pulske vijećnice: 'Bila je to istinska dječja radost'

1
Kristina Rabar: 'Osjećaj biti pored takve posebne i predivne životinje jednostavno je neprocjenjiv.'
Kristina Rabar: 'Osjećaj biti pored takve posebne i predivne životinje jednostavno je neprocjenjiv.'

Kristini Rabar, vijećnici pulskog Gradskog vijeća s liste IDS-ISU-Zeleni lani se ostvarila jedna od njenih najvećih želja. Dogodilo se to u dalekom Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

"Obožavam delfine, kao i sve druge životinje, a jedna od mojih velikih želja s bucket liste bila je upravo plivanje s delfinom. Prošle godine to sam i ostvarila, kada sam s najboljom prijateljicom išla u Dubai, u Atlantis Aquaventure Waterpark. To je najveći vodeni park na svijetu i nije dovoljan jedan dan da se sve obiđe. Plivanje s delfinom trajalo je 30 minuta, a osjećaj biti pored takve posebne i predivne životinje, moći je grliti i plivati s njom, jednostavno je neprocjenjiv i ne može se opisati riječima! To je bila takva sreća i ona istinska dječja radost, koja se doživi samo u ovakvim posebnim trenucima, koje pamtite do kraja života", kazala je Kristina za naš portal.

Delfin s kojim je Kristina plivala bio je ženka i zvala se Kathy, a s njom je bio i trener, koji joj je davao signale za trikove koje bi potom ona izvodila. Prvo je došla u plićak, kako bi se upoznala s Kristinom, i koja je tada prvi put dirnula delfina.

"Fenomenalan je to bio osjećaj, koža delfina je poput glatke gume, a dok ga dirate imate neopisivo poštovanje i divljenje prema toj velikoj plemenitoj životinji. Nakon toga išli smo u duboki dio bazena gdje je izvodila druge trikove i potom nas je vratila u plićak, jednu po jednu, tako da smo joj se držali za peraje. Osjećaj kada zagrlite delfina je osjećaj koji ne želite da prestane! U tih, ne znam koliko Mississippija (smijeh), osjetite toliku sreću i ljubav, kao kad biste došli među masu štenaca ili mačića. Ja nisam htjela otići od tamo, jednostavno toliko mi je bilo predivno da bih odmah potpisala da moj posao bude trener delfinima.", ispričala nam je Kristina Rabar. (K.S.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa