Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Ilustracija (foto: Marijan Sušenj/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Marijan Sušenj/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Tvrtka Digitalni tahograf u svojoj ponudi nudi širok asortiman proizvoda i usluga kao što je servis i baždarenje analognih i digitalnih tahografa, evidencija radnog vremena vozača, edukacija mobilnih radnika i slično. Trenutno posluju u sedam poslovnica diljem Hrvatske, a u planu je otvaranje još poslovnica kako bi na jednakoj razini pružili uslugu u svim dijelovima Hrvatske. Trenutno su u potrazi za Tehničarima u radionici za tahografe (m/ž). Uvjete i pogodnosti možeš provjeriti na oglasu koji je aktivan do 27. listopada.

SOKOL traži više izvršitelja za obavljanje poslova Zaštitara - čuvara (m/ž). Potrebno je imati osnovnu ili srednju školu, a poslodavac u potpunosti snosi troškove licenciranja. Raspored na radno mjesto dodjeljuje se što bliže mjestu stanovanja, a  osoba ne smije biti kažnjavana niti se protiv iste smije voditi kazneni ili prekršajni postupak s elementima nasilja. Ako te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 30. listopada.

Protech automation d.o.o. je tvrtka koju čini tim mladih, ali iskusnih inženjera automatizacije sa višegodišnjim iskustvom u projektiranju i puštanju u pogon kontrolnih sistema u raznim industrijama diljem svijeta. Kako bi osnažili svoj tim, u potrazi su za novim Inženjerom automatizacije (m/ž), a njihova ponuda uključuje rad na velikim internacionalnim projektima, konstantno napredovanje i dodatne edukacije te upoznavanje s novim tehnologijama. Oglas ostaje aktivan do 7. studenog.

Inspiriran urbanim načinom života, AMDS JEANS je hrvatski modni brand jeans i casual odjeće. Sada traže više kandidata na radnom mjestu Prodavača (m/ž). Posao uključuje posluživanje i rad s kupcima, slaganje robe u prodajnom prostoru, deklariranje, brigu o izgledu i čistoći prodajnog mjesta i slično. Potrebno je imati srednju stručnu spremu, iskustvo u prodaji, iskustvo rada na PC blagajni i sa POS aparatima te biti komunikativan. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, svoj CV im možeš poslati do 27. studenog.

Tvrtka Nubis Eco generalni je zastupnik internacionalne kompanije EV-INTERNATIONAL u Republici Hrvatskoj. Trenutno traže Prodajne savjetnike u direktnoj prodaji (m/ž). Opis posla uključuje prezentiranje i prodaju visokokvalitetnog uređaja na unaprijed dogovorenim sastancima u kućanstvu potencijalnih kupaca. Nude stimulativna primanja i bonuse za ostvareni rezultat, dodatne edukacije i usavršavanja te nagradna VIP putovanja. Ovaj oglas ostaje aktivan do 27. listopada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa