Povezanost između videoigrica i horoskopa

0

Ne postoje dvije iste osobe. Isto se može primijeniti i kada je riječ o ljubiteljima igrica jer svatko ima svoje interese i pristupe najdražoj igrici. Zanimljivo, smatra se kako astrologija i horoskop mogu istaknuti određene osobine čovjeka, pa čak i kada je riječ o načinu na koji pristupaju igricama. Ako je za vjerovati stručnjacima, evo kakvi su znakovi po tom pitanju.

Ovan

Ovnovi igraju igrice iz čiste zabave. Poput spužve upijaju sve male detalje i igranje ih uvelike opušta. To im omogućava da u potpunosti budu posvećeni igrici koju igraju.

Bik

Bikovi obožavaju pobijediti više nego išta drugo. Kada je riječ o njihovim navikama kao igračima, vrlo su ambiciozni i odvažni. Često će riskirati čak i ako bi to moglo značiti da će morati krenuti ispočetka.

Blizanci

Blizanci žele isprobati sve igrice. S razlogom postoje dva blizanca jer većina ljudi pod tim znakom bi voljela da ima vremena za dvije osobe kako bi mogli igrati više igrica.

Rak

Rakovi odmah prepoznaju pouku igrice i što je potrebno učiniti kako bi u njoj pobijedili. Čak i najteže igrice se uz njih čine izuzetno jednostavne i teško je imati raka za protivnika u igrici za dvoje ili više igrača.

Lav

Lavovi će često pobijediti i onda napraviti pravu predstavu od toga. U toj predstavi oni će biti glavna uloga i svi će se morati diviti njihovoj vještini igranja. Važnije od same zabave im je da ih drugi smatraju pobjednicima.

Djevica

Djevicama će trebati nešto vremena prije nego krenu sa samom igrom. Moraju se pobrinuti kako su sve postavke podešene prema njihovom ukusu, kako im grafika odgovara i zvuk nije preglasan. Tek onda će krenuti s igrom u kojoj im neće promaknuti niti najsitniji detalj.

Vaga

Vaga bi trebao biti uravnotežen znak, ali kada je riječ o igrama, nemoguće je predvidjeti kako će to izgledati. U jednom trenutku obaraju sve rekorde, a u drugom djeluju skroz izgubljeno. 

Škorpion

Vatrena narav škorpiona često je neshvaćena. Igraju igricu kako bi na kraju pobijedili i trudit će se skroz dok to ne postignu, ali daleko od toga kako im je pobjeda jedino što žele. Žele su zabaviti u cijelom procesu i provesti kvalitetno vrijeme igrajući svoju najdražu igricu.

Strijelac

Strijelac voli avanture i istraživanje, a takav je i kad su igre u pitanju. Istraživat će te će logički na kraju odlučiti koja je prava igrica za njegove potrebe. Upravo zato će u odabranoj igrici djelovati nepobjedivo i bolje od drugih.

Jarac

Jarčevima su prvenstveno bitna pravila igre. Navigirajući kroz njih vrlo lako pronalaze rješenja i način za ostvariti željeni cilj. Djeluju logički i promišljeno pa im rijetko kada nešto uspije promaknuti.

Vodenjak

Vodenjaci su mirni i staloženi te vrlo poželjni tipovi osoba za imati u svom timu ako je riječ o nekoj timskoj igrici. Kada igraju sami, svu energiju koju bi utrošili na pomoć suigračima koriste za sebe što im omogućava izvrsne rezultate.

Ribe

Ribe su pomalo sebični tipovi igrača, ali upravo ta sebičnost ih stavlja u odličnu poziciju da budu najbolji. Kada ne brinete o drugim igračima već se koncentrirate samo na sebe, možete postići puno više uspjeha.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa