Šipkom pretukao muškarca u teretani u Poreču (video)

0
Foto: čitatelj 24sata
Foto: čitatelj 24sata

Nakon što je 28. rujna u fitness centru Veli Jože u Poreču metalnom šipkom za utege brutalno pred zapanjenim korisnicima pretukao 33-godišnjeg muškarca zadavši mu više udarca po glavi, porečka je policija nakon intenzivne potrage uhitila 27-godišnjaka koji je od tada bio u bijegu i određen mu istražni zatvor, piše 24sata.

Prema snimci s nadzorne kamere fitness centra, napad se odigrao munjevitom brzinom, jer se 33-godišnjak nije uspio niti snaći dok je trčao na pokretnoj traci. Napadač je nogometaš lokalnog nogometnog kluba Jadran, a čija je kompletna ekipa tada bila na treningu. U jednome trenu, bar nije vidljivo na snimci, ničim izazvan 27-godišnjak je dotrčao i svom snagom metalnom šipkom odalamio starijeg muškarca koji je isti tren pao, a zatim ga mlađi i na podu nastavio udarati. 

Kako neslužbeno saznaje 24sata, uhićen je u obiteljskoj kući za odmor u jednome malome mjestu nekoliko kilometara udaljenom od Poreča. Policija je u civilu naime danima patrolirala tim područjem, kao i oko ostalih nekretnina koje njegova obitelj posjeduje, sve dok ga nisu uočili, piše 24sata na čijim stranicama pogledajte video.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa