Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Ilustracija (foto: Roberto Matković)
Ilustracija (foto: Roberto Matković)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Tvrtka Digitalni tahograf d.o.o. u svojoj ponudi nudi širok asortiman proizvoda i usluga kao što je servis i baždarenje analognih i digitalnih tahografa, evidencija radnog vremena vozača, edukacija mobilnih radnika i slično. Trenutno su u potrazi za Tehničarima u radionici za tahografe (m/ž) u čak 5 gradova. Nude mogućnost profesionalnog usavršavanja u vidu dodatnih edukacija za ispitivanje, ugradnju i popravak uređaja za bilježenje u cestovnom prometu, a prijaviti se možeš i ako nemaš prethodnog iskustva. Ovaj oglas je aktivan do 27. listopada.

Pisinium d.o.o., renomirani proizvođač istarskih mesnih specijaliteta s 25. godišnjom tradicijom traži proaktivnu, snalažljivu i komunikativnu osobu za radno mjesto Prodajni predstavnik za HoReCa i retail (m/ž). Posao uključuje obilazak postojećih trgovina, pronalazak novih kupaca, rješavanje reklamacija, brigu o zadovoljstvu kupaca i slično. Nude mogućnost napredovanja, a svoj životopis im možeš poslati do 20. listopada.

Tvrtka EUROMARKT d.o.o., generalni je zastupnik za HYSTER i MANITOU strojeve sa osnovnom djelatnošću prodaje, najma i servisa viličara i s 30 godišnjim iskustvom na tržištu Republike Hrvatske. Višegodišnje iskustvo, ulaganje u kadrove i sredstva za rad rezultiraju konstantnim rastom poslovnih rezultata. Trenutno imaju potrebu za proširenjem tima na poziciji Mehaničar radnih strojeva (m/ž). Poželjno je radno iskustvo na mehaničarskim ili automehaničarskim poslovima te poznavanje rada sa dijagnostikama. Ukoliko si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš najkasnije do 18. listopada.

TEHMONT-GRADNJA traži Građevinskog poslovođu (m/ž). Opis posla uključuje rukovođenje radnicima na gradilištu, koordinaciju i kontrolu rada podizvođača, kontrolu kvalitete i detalja izvedbe te preuzimanje naručenih roba i usluga. Potrebno je imati srednju školu građevinskog smjera KV, SSS ili VKV te minimalno 5 godina radnog iskustva na navedenim poslovima na gradilištima visokogradnje. Nude kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj, a javiti im se možeš do 8. studenog.

Protech automation d.o.o. je tvrtka koju čini tim mladih, ali iskusnih inženjera automatizacije sa višegodišnjim iskustvom u projektiranju i puštanju u pogon kontrolnih sistema u raznim industrijama diljem svijeta. Trenutno traže Inženjera za automatizaciju / Automation engineer (m/ž), a posao uključuje projektiranje i puštanje u pogon kontrolnih sistema u industrijske automatizacije. Nude rad na velikim internacionalnim projektima, kao dio međunarodnog tima, konstantno napredovanje i dodatne edukacije. Ako te ovaj oglas privukao, on je aktivan do 7. studenog.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 10.10.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA