Učilište Varaždin i inkubator Poreč surađivat će na jačanju poduzetništva

0

Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Morena Mičetić Fabić, direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč potpisale su sporazum o suradnji na provedbi aktivnosti unaprjeđenja poduzetništva na području grada Varaždina i Poreštine.

Cilj suradnje obuhvaća međusobno umrežavanje, razmjenu ideja, poticanje i unaprjeđenje poduzetništva, promociju i provođenje programa Akademije za poduzetništvo, umrežavanje poduzetnika i poduzetnica Varaždina i Poreštine, organizaciju zajedničkih događanja iz područja poduzetništva te razvoj, prijavu i realizaciju zajedničkih EU projekata.

Akademija za poduzetništvo idejni je koncept ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Varaždin Lane Velimirović Vukalović, započet 2018. godine. Cilj Akademije za poduzetništvo je pružiti poduzetnicima i obrtnicima poduzetnička znanja i vještine s naglaskom na transformaciju poduzeća i inovacije, a posebnost Akademije je da su predavači uglavnom lokalni poduzetnici te se na njihovom primjeru nastoji motivirati poduzetnike početnike za biznis te im ukazati na mogućnosti uspjeha i u manjim sredinama.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KROVOPOKRIVAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTER/KA SUHE GRADNJE (KNAUF)

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 10.10.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA