Dođite na akciju darivanja krvi u Medulin!

0
Darivanje krvi u pulskoj Gradskoj palači (foto: Ilustracija)
Darivanje krvi u pulskoj Gradskoj palači (foto: Ilustracija)

Povodom Nacionalnog dana darivatelja krvi koji se obilježava 25. listopada, Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH - podružnica Općine Medulin u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Pula, uz financijsku podršku Općine Medulin, organizira 1. akciju dobrovoljnog davanja krvi u Medulinu.

Kako bi se u akciju moglo uključiti što više mještana s područja općine Medulin, akcija će se održati u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin – 3mc na medulinskoj placi, Centar 58 (prizemlje), Medulin, i to u 19. listopada od 10 do 13 i od 13.30 do 16 sati.

Za sudjelovanje su se već predbilježili članovi sindikata - djelatnici Općine Medulin, kao i sam načelnik, Goran Buić. Poziv je upućen svim komunalnim poduzećima te općinskim ustanovama, a ovim putem pozivaju se svi mještani, članovi sportskih klubova i udruga koje djeluju na području općine, sve osobe u dobi od 18 do 65 godina i dobrog zdravstvenog stanja, da se pridruže i pomognu u ovoj zajedničkoj inicijativi koja život znači. Uz zahvalu pulskom Crvenom križu koji se spremno odazvao i čiji će volonteri i medicinsko osoblje akciju provesti, zahvaljujemo i svim medijima na informiranju javnosti te na praćenju same akcije idućeg ponedjeljka.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA