Poreč: besplatna edukacija Inovativnost u poduzetništvu

0

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, 14. listopada s početkom u 16 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju, održat će se besplatna edukacija na temu „Inovativnost u poduzetništvu – odgovor na gospodarsku krizu“ koju će voditi Sanela Dropulić, direktorica Centra poduzetnica.

Kao stručnjakinja za tržišne komunikacije s više od 20 godine radnog iskustva na domaćem i inozemnom tržištu, iskusila je rad, posebice na menadžerskim i rukovodećim pozicijama u gotovo svim poslovnim sustavima, od malih, obrtničkih i poduzetničkih poslovnih okruženja, preko multinacionalnih kompanija i velikih javnih poduzeća, do javnih i državnih institucija i na koncu svog vlastitog, uspješnog poduzetništva.

Edukacija je dio drugog obrazovnog ciklusa Poduzetničke akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Grada Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati. Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedećeg e-maila: info@poduzetnica.hr. Planirano trajanje edukacije je do 18 sati. Edukacija će se održati uiz sve epidemiološke mjere.

Ova je edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treću godinu za redom organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA