Max City u 12 mjeseci daruje 12 automobila  

0

U ponedjeljak, 5. listopada počeo je ciklus Max City nagradnih igara u kojem će se u 12 mjeseci podijeliti čak 12 automobila Opel Corsa, ali i druge vrijedne nagrade.   
 
Kako sudjelovati u nagradnim igrama? Dovoljno je da sakupite pet računa s pet različitih prodajnih mjesta u trgovačkom centru Max City, neovisno o iznosu računa. Kada ih sakupite, zajedno sa svojim podacima, u zatvorenoj omotnici  ubacite ih u kutiju koja se nalazi u Max City centru i čekajte izvlačenje.  
 
Izvlačenje dobitnika prve nagradne igre bit će na drugi Max City rođendan – u nedjelju 8. studenog. U prvom, rođendanskom darivanju, osim glavne nagrade - automobila Opel Corsa, osvojiti možete i: električni romobil, televizor, laptop, tablet računalo, bicikl. 
 
Obavite kupovinu u nekoj od 60 trgovina, priuštite djeci zabavu u Twister igraonici, opustite se uz piće, kolač ili kompletni ručak, pogledajte film u Cinestaru, napravite frizuru ili obavite dioptrijski pregled vida te obavezno  sačuvajte račune i sudjelujte u nagradnoj igri.  Igrati se možete neograničenim brojem omotnica. 
 
I ne zaboravite: odmah nakon rođendanskog darivanja počinje nova nagradna igra u kojoj je glavna nagrada također nova Opel Corsa. Darivanje će se nastaviti sve do trećeg rođendana centra u studenom 2021. – svakog mjeseca Max City daruje novu Opel Corsu. Partner i dobavljač za glavnu nagradu je Autowill Pula.   
 
Datume izvlačenja, pojedinosti o nagradnom fondu te sve ostale detaljne informacije o dvanaestomjesečnom ciklusu Max City nagradnih igara potražite na www.maxcity.hr.  
 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa