Produžen rok za obilježavanje stote obljetnice Labinske republike

0

Zbog velikog broja upita naših sugrađana produžuje se rok za sudjelovanje u osmišljavanju dijela programa obilježavanja 100. obljetnice Labinske republike. Podsjetimo, Grad Labin raspisao je Javni poziv putem kojeg se sva zainteresirana javnost može uključiti se svojim idejama, prijedlozima, kreacijama ili već gotovim programskim sadržajima. Stoga, Javni poziv otvoren je od 6. listopada do petka, 16. listopada, a javiti se mogu svi građani – fizičke osobe, te udruge, ustanove i drugi neprofitni i negospodarski subjekti s područja Grada Labina te općina Raša, Sv. Nedjelja, Kršan i Pićan.

Predlagateljima programskog sadržaja Grad Labin nudi prostornu i infrastrukturalnu podršku prema mogućnostima, te punu promociju programskog sadržaja i njegovo uvrštavanje u službeni program obilježavanja jubileja, dok Predlagatelj odgovara za provedbu programa te snosi eventualne dodatne materijalne, tehničke i druge troškove kreiranja i održavanja programskog sadržaja.

Projekti koji se sukladno operativnim i financijskim mogućnostima mogu provesti unutar gradskog proračuna bit će razmatrani od strane radnog tima i predloženi za uvrštenje u program obilježavanja. Prijedloge možete uputiti putem e-obrasca kojeg možete preuzeti OVDJE. Rok za dostavu prijedloga je 16. listopada. U obrascu je potrebno popuniti sva tražena polja. Nepotpuni obrasci neće se razmatrati.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KROVOPOKRIVAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA