Posjetite Regionalni sajam poslova i istražite bogatu ponudu poslova!

0
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Od 7. do 14. listopada, u organizaciji MojPosao i partnerskih portala Infostud, MojPosao.ba, Deloglasnik i Vrabotuvanje.com održava se Regionalni sajam poslova. Na sajmu sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao! Izdvajamo neke od njih:

TDR d.o.o. član je British American Tobacco-a, vodeće tvrtke s više kategorija robe široke potrošnje. Trenutno su u potrazi za HR internom (m/ž), Marketing Internom (m/ž) i Global Graduate Programme (m/ž). Oglase, kao i uvjete te pogodnosti koje nude možete provjeriti na Regionalnom sajmu poslova koji traje do 14. listopada.

Grupacija Iuvare je srednje obiteljsko poduzeće koje već 38 godina vodi ambulantne i stacionarne ustanove za njegu starijih osoba i bolesnika. Trenutno zapošljavaju na čak 7 pozicija u Njemačkoj. Potrebne su im Medicinske sestre/tehničari (m/ž), Liječnike (m/ž), Pomoćni radnici u njezi (m/ž) te Električari (m/ž). Nude sigurni, dugoročni radni odnos s odličnim uvjetima i oni  kao kontaktni tim trajno i angažirano stoje na raspolaganju za sva pitanja u vezi profesionalnog i privatnog života.

Želiš živjeti i raditi u Austriji? Austrian Business Agency na svojoj platformi nudi preko 1000 oglasa za rad tamo. Oni su austrijski centar kompetencija za zapošljavanje međunarodnih stručnjaka. Može se reći kao most između austrijskih tvrtki i kvalificiranih zaposlenika. Nude podršku i informacije za sve potrebne korake za ulazak na austrijsko tržište rada, besplatno savjetovanje o boravišnim i radnim dozvolama, pružaju podršku i smjernice za svaku fazu ulaska na austrijsko tržište rada i pomažu da stupite u kontakt s drugim profesionalcima i zanimljivim tvrtkama. Ukoliko Vas je ovo zainteresiralo saznajte više na linku.

SPAR Hrvatska dio je SPAR Austria grupe, a danas broj 116 trgovina i više od 4600 zaposlenih u 36 gradova diljem Hrvatske. Uvrštavanjem proizvoda hrvatskih dobavljača u svoj bogati asortiman, SPAR stavlja naglasak na hrvatsku kvalitetu i značajno doprinosi domaćem gospodarstvu, a po drugi puta i ove godine proglašen je najboljim trgovcem u zemlji prema izboru specijaliziranog magazina Ja Trgovac. Trenutno zapošljavaju na čak 5 pozicija, a ponudu možeš provjeriti ovdje.

Zubak Grupa nastala je spajanjem jedinstvenog AutoZubak četrdesetogodišnjeg iskustva u prodaji i održavanju vozila marki Volkswagen koncerna i ORYX Grupe te pruža iznimno iskustvo sigurnosti, slobode i zabave poštujući iznad svega zahtjeve svojih kupaca i korisnika usluga. Proglašeni su jednim od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj u 2019. godini u kategoriji velikih tvrtki (više od 250 zaposlenika), a sada zapošljavaju na 5 različitih pozicija. Njihovu ponudu također provjeriti ovdje, na Regionalnom sajmu poslova do 14. listopada.

Ostale izlagače potraži na https://regionalnisajamposlova.com/ i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa