čestitka ids-a

Miletić: Istra je jedinstvena, drugačija i uvijek svoja (video)

0

Predsjednik IDS-a Boris Miletić čestitao je 25. rujna građanima Istre prigodnom video porukom Dan Istarske županije, koji se slavi 25. rujna na dan osnivanja Istarske županije te u spomen Rujanskim odlukama iz 1943. godine o sjedinjenju Istre, Rijeke i Zadra te pripadajućih otoka s maticom Hrvatskom.

- Danas slavimo dan naše županije koja je jedinstvena, drugačija i uvijek - svoja!, kazao je Miletić dodajući kako možemo biti „ponosni na put koji smo izabrali i na civilizacijske standarde koje smo dosegnuli.“

Istra je danas po mnogo čemu uzor ostatku Hrvatske, počevši od vrijednosti koje se dosljedno njeguju u našoj regiji, ali i po iznimnim rezultatima u gospodarstvu, poljoprivredi, turizmu i IT sektoru. „Ponosan sam na sve vas koji ste svojim radom Istru učinili najnaprednijom i najrazvijenijom hrvatskom regijom!“, kazao je Miletić koji se potom osvrnuo i na izvanrednu situaciju oko koronavirusa.

- U ovoj teškoj i nezahvalnoj godini bili smo primjer drugima. Od srca vam hvala na disciplini, solidarnosti i suradnji! Nema toga što nas može zaustaviti na našem putu razvoja i prosperiteta!

Za kraj, uputio je svim građanima i građankama Istre „srdačne čestitke povodom Dana Istarske županije! Auguri per la Giornata della Regione Istriana!“

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/CA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA