večera za pet na selu

Mladen se nadao da će Ljubica prenoćiti, ali srušila mu je snove

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Mladen i Ljubica upoznali su se tijekom 'Ljubav je na selu' te su nakon toga, kako kažu, ostali u dobrim odnosima. No, kad su se ponovno sreli u 'Večeri za 5 na selu' Mladen je počeo pokazivati simpatiije prema Ljubici. Štoviše, on je nekoliko noći zbog snimanja spavao kod nje u Puli, a kad je došao red da Mladen kuha večeru na svom imanju pred kamerama je priznao da se nada da će Ljubica prenoćiti kod njega, piše RTL u novim zgodama Večere za pet na selu.

Potom joj je poljubio ruku na dolasku, ali i komplimentirao tijekom večeri. No, Ljubica je opet isktanula kako su oni samo prijatelji. Kad je Mladen za glavno jelo poslužio pljukance s umakom, goste je više od hrane zanimao odnos Ljubice i Mladena. No, Ljubica je izjavila: „Sam će Bog odlučiti hoće li biti nešto između mene i Mladena, ali za sada o tome ne razmišljam jer sam se naučila biti sama i raditi što hoću.“

Meni nije toliko bitna pobjeda, meni je bitno da se družim i da imam dobro društvo za stalno. I da se sjećamo jedan drugoga, da se čujemo i da nismo 'divlji' - kad se negdje sastanemo u gradu, da možemo otići na kavu“, rekao je Mladen. A na kraju ovotjednog druženja Ljubica, koju je upoznao u emisiji 'Ljubav je na selu', i on imali isti broj bodova pa kada su ostali kandidati jednoglasno odlučili da ipak on više zaslužuje pobjedu, nije mogao suspregnuti suze. Baš kao ni Ljubica, piše RTL.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA