miguel hlača iz pule

'Razvod braka najljepša je stvar koja mi se dogodila u životu'

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Miguel je umjetnik koji izrađuje radove od drveta masline, radi kao DJ, bavi se uređenjem prostora za zabave te kuha! Talentirani Puležan živi s mamom i bratom, otkriva da jako voli životinje i zašto se više nikad ne bi ženio, piše RTL o Miguelu Hlači iz emisije Večera za pet na selu.

Kao slobodni umjetnik bavim se obradom maslinova drva, dekoriram stageove na trance partyjima. Volim kombinirati tradicionalno i moderno jer mi se sviđa kako su se neke stvari radile po starini, a da bi si olakšao i da bi mi bilo ugodnije, kombiniram to s modernim načinima“, kaže Miguel i naglašava kako bismo trebali više reciklirati. „Treba što manje bacati, a što više proizvoditi!“

Kad je o ljubavnom životu riječ, otkriva kako trenutno nema curu te da se više ne planira ženiti. „Tri i pol godine bio sam u braku, ali samo smo godinu i pol živjeli zajedno. Nikad se ne bih više upustio u brak zato što je to samo jedan papir koji više ne poštujem. Imam osjećaj da kad su ljudi skupa, kad su dečko i cura, slobodni su i tako se ponašaju, a čim se taj papir potpiše - počinje neka druga priča koja mi je nerealna - od jučer do danas smo se promijenili zbog jednog papira! Ne slažem se s tim nikako i ne želim si više dopuštati te drame u životu“, iskreno kaže i nastavlja: „Najljepša stvar koja mi se dogodila u životu upravo je taj razvod braka. DJ sam za svoju dušu, puštam psy trance muziku", kaže Hlača za RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa