večera za pet na selu

Miguel puštao trance, nekima smetalo što se priča istrijanski

0
Na trance partyju nakon večere (foto: RTL)
Na trance partyju nakon večere (foto: RTL)

Današnji domaćin u „Večeri za 5 na selu“ najmlađi je kandidat ovoga tjedna - osebujni slobodni umjetnik Miguel, koji je svoje goste dočekao u Puli i pripremio im jelovnik zanimljivih naziva - predjelo Bruschetta della Vega, glavno jelo Tagliatelle M&M i desert Čarobna šuma, javlja RTL, prenoseći dogodovštine iz novog nastavka kulinarskog showa Večera za pet na selu.

Gosti su stigli dobro raspoloženi, a Miguel je priznao da nema tremu jer se već svi poznaju. „Lijepo nas je dočekao“, rekla je Žaklina, a potom ih je domaćin ponudio travaricom. Dame u ekipi divile su se stolnjaku koji je Miguel obojio, a Robert je dodao: „Kad je još pokazao da je to heklani stolnjak a da ga je on ofarbao, to me oduševilo!“

Prije nego što su počeli jesti domaćin se ispričao što je premjestio stol s terase - ondje je bilo jako vruće pa je zaključio da će im biti bolje u hladovini. „Ovo ispod drveta je dobra ideja“, rekao je Robert, a Miguel im je poželio dobrodošlicu u njegovu džunglu. Kad im je poslužio bruskete, Žaklini se svidjelo što nije bilo previše inćuna koliko je očekivala bilo joj je fino. „Izgledalo mi je lijepo i odmah sam znala da će biti ukusno“, dodala je Ljubica, no Robertu se učinilo malo previše jednostavno, donosi RTL.

Tjestenina sa sipom bila je glavno jelo, a i to je bilo prema Žaklininoj želji - bez crnila! Kandidati su počeli pričati po domaći pa ih Žaklina nije razumjela. „Namjerno govore istrijanski“, komentirala je, naglašavajući kako to Ljubica forsira.

Nakon večere uslijedilo je iznenađenje - party s Miguelom u ulozi DJ-a! Ljubica je odmah zaplesala, a Žaklina prigovorila kako njoj ne odgovara takva vrsta muzike jer ona više sluša cajke, piše RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa