566 eurokonzalting sdz webbanner istarski v2

Prikupljaju se prijedlozi za vodnjanski proračun

0

Grad Vodnjan je na službenoj web stranici Grada objavio Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna Grada Vodnjan za 2021. godinu. U cilju prikupljanja informacija o interesima, stavovima, potrebama i prijedlozima zainteresirane javnosti te povećavanjem transparentnosti, suradnje i otvorenosti u izradi jednog od najvažnijih dokumenata Grada Vodnjan, Proračuna Grada za 2021. godinu, poziva se zainteresirana javnost – građani, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove i svi drugi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama žele pridonijeti donošenju kvalitetnog, transparentnog i provedivog Proračuna, da se odazovu pozivu te da svoja mišljenja i prijedloge dostave putem online (elektroničkog) obrasca, a zaključno do 7. listopada.

Ovakvim pristupom izradi Proračuna Grada Vodnjan za 2021. godinu cilj je uspostaviti što čvršću interakciju sa svim građanima Grada i drugim predstavnicima zainteresirane javnosti te na taj način potaknuti aktivnije sudjelovanje svih zainteresiranih u javnom životu Grada.

Razmotriti će se svi u roku pristigli prijedlozi, a oni koji budu realni, jasni i konkretni i u skladu sa financijskim i zakonskim mogućnostima, ugraditi će se u konačan prijedlog Proračuna Grada Vodnjan za 2021. godinu koji će biti proslijeđen Gradskom vijeću Grada Vodnjana na razmatranje i usvajanje. Obrazac za sudjelovanje u planiranju i donošenju proračuna ispunjava se direktno na webu Grada te se traženi podaci klikom na gumb ″pošalji″ dostavljaju nadležnom odjelu putem elektroničke pošte.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VODITELJ/ICA KOMERCIJALE

Do: 25.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA U PROIZVODNJI

Do: 27.09.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA