večera za pet na selu

Gospođa Ljubica iz Pule poslužila Fažanski feral i Slatki grijeh

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Gospođa Ljubica Pucić iz Pule otvorila je 14. rujna istarski tjedan u „Večeri za 5 na selu“, a u goste su joj došli umirovljenik i bajker Robert, slobodni umjetnik Miguel, taksistica Žaklina i radnik u kamenolomu Mladen za koje je pripremila predjelo Riblja forza, glavno jelo Fažanski feral i desert Slatki grijeh, javlja RTL

Žaklina, Mladen i Miguel došli su kombijem, pomalo zbunjeni jer nisu bili sigurni da su došli na pravu adresu. „Smatram da je domaćica trebala dočekati goste vani“, komentirala je Žaklina, a uskoro je stigao i Robert - naravno, motorom! Napokon je izašla i domaćica, a Mladen nije očekivao da je to Ljubica, koja bila njegova posebna gošća u emisiji „Ljubav je na selu“. „Bio sam malo iznenađen, ali osjećao sam se jako divno i ugodno“, rekao je, a potom su svi nazdravili za dobar provod. Rakija mi je bila bomba, prvi sam put probao rakiju s kivijem“, rekao je Miguel, a svidjela se i Robertu. No domaćica je poslužila i kolač. „To mi je djelovalo nekako previše za doček“, komentirao je bajker, donosi RTL.

Drugi je dan u istarskom tjednu, a nakon „jednostavne“ večere kod Ljubice, kandidati od iskusnog kuhara Robija očekuju nešto kompliciranije delicije. Današnji domaćin je Robert Čudić iz Pule koji je svoje kulinarsko iskustvo pokazao u RTL-ovom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', gdje se natjecao s prijateljem Ivanom Curićem, a večeras će se okušati sam u kuhanju 'Večere za 5 na selu', piše RTL.

Ovotjedna ekipa već ne na prvoj večeri primijetila kako Robert ima zahtjevno nepce te voli uživati u dobrom zalogaju pa se zato od Robija danas puno očekuje jer je pokazao da se razumije u hranu i da je pravi gurman. Ovaj pulski bajker inače je strastveni kuhar koji voli eksperimentirati u kuhinji i često priprema jela „iz glave“, a hoće li se njegove ideje na tanjuru svidjeti gostima – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa