U nesreći kod Žminja poginuo omiljeni dostavljač Davor Rusac   

6
Tragično preminuli Davor Rusac
Tragično preminuli Davor Rusac

Mnoge građane jako je potresla vijest o tragičnoj smrti 32-godišnjeg Davora Rusca iz okolice Pazina, koji je poginuo u prometnoj nesreći 12. rujna oko 19,30 sati nedaleko sela Matkići na cesti Žminj-Barban.

Davor Rusac bio je zaposlen u dostavnoj tvrtki GLS i svi koji su bilo kada naručivali pakete preko ove kompanije i imali sreću da im dostavljač bude upravo Davor, znaju o kakvoj je pozitivnoj i dragoj osobi bila riječ. 

„Tako ljubaznog, komunikativnog, susretljivog, dobrog i pravog čovjeka teško se pronađe i upozna. Imao sam čast poznavati te toliko godina i to kao najboljeg dostavljača“, „ne mogu vjerovati, jako drag, ljubazan i pozitivan dečko. Koliko si mi samo paketa donio“, samo su neki od brojnih komentara i izraza sućuti na društvenim mrežama.  

Da podsjetimo, Davor je automobilom Fiat vozio iz smjera Barbana prema Žminju. Nedaleko Matkići započeo je pretjecati teretni automobil VW pri čemu je kotačem automobila udario u rubnjak. Nakon udara u rubnjak izgubio je nadzor nad automobilom i u zanošenju sletio s kolnika te udario u prometni znak, a potom u zemljano uzvišenje i stablo. Mladi Davor je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa