Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. MAISTRA d.d. traži osobu s razvijenim organizacijskim vještinama, inovativnim rješenjima te željom za rad u Odjelu ljudskih potencijala u ulozi Voditelja zapošljavanja na destinaciji (m/ž) u hotelijerskoj industriji. Opis posla uključuje odgovornost za proces praćenja potreba za zapošljavanjem na destinaciji i zapošljavanje na destinaciji, provođenje aktivnosti selekcije i zapošljavanja, koordinaciju i upravljanje administrativnim poslovima zapošljavanja i slično. Potrebno je imati 3 godine radnog iskustva u sličnim poslovima, a nude mogućnost razvoja i napredovanja te razne financijske pogodnosti. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti se možeš do 18. rujna.

U želji da zadovolje svačije nepce, nastao je mix poznatih svjetskih kuhinja pod jednim krovnim nazivom –  FOOD CITY. Inovativnim konceptom, kvalitetnom hranom i uslugom, postali su preferirana destinacija za uživanje u obroku. Dio su Victus Group-e, grupacije koja više od 17 godina izvrsno posluje i dalje kontinuirano raste. Kako bi nastavili uspješan trend rasta i razvoja, za potrebe svog restorana u Puli traže osobu za radno mjesto Kuhar (m/ž). Potrebno je imati 2 godine radnog iskustva na poslovima kuhara, a nude 40-satni radni tjedan (5 radnih dana uz 2 slobodna dana tjedno) tijekom cijele godine. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 21. rujna.

Farmacia je najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj. Njihovi kolege Farmaceuti i Farmaceutski tehničari ovih dana predano rade na tome da opskrba lijekovima i higijenskim potrepštinama ne bude prekinuta kako bi građani imali sve što im je potrebno da ostanu zdravi i sigurni. Ako im se želiš pridružiti nude ti priliku na poziciji Farmaceutski tehničar (m/ž),. Važan im je svaki pojedinac, stoga osiguravaju besplatne sistematske preglede za sve kolege, slobodno vrijeme za pripremu roditelja prvašića za prvi školski dan te volonterske i sportske aktivnosti za zdrav duh i tijelo. Ovaj oglas je aktivan do 21. rujna.

Danieli Systec jedan je od svjetskih lidera na području automatizacije, elektrike, elektromehanike i elektrohidraulike. Njihove aktivnosti se protežu od projektiranja, proizvodnje i postavljanja strojeva i postrojenja za metalnu industriju u čitavom svijetu. Tvrtka broji više od 250 zaposlenih, stručnjaka koji sudjeluju u razvoju i implementaciji najnovijih tehnoloških rješenja. Profesionalan i inovativan pristup, kontinuiran razvoj i učenje, individualni doprinos svakog zaposlenika te prijateljsko okruženje čine temelje njihovog poslovanja. Trenutno su u potrazi za Stručnjakom zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša (m/ž). Ako imaš barem 3 godine iskustva, javiti im se možeš do 18. rujna.

Od 2012. godine Aer L.M. d.o.o. radi na području elektroničkih cigareta i jedni su od glavnih predstavnika veleprodaje na talijanskom tržištu. Svojim klijentima žele ponuditi samo najbolje (bogat set gadgeta, osobni savjet, Vip Club), jer su svjesni da će tako postići obostrano zadovoljstvo i rast. Njihov je cilj razviti i nadograditi područje e-cigareta, kako u Italiji, tako i drugdje u Europi, a sada su u potrazi za  Pomoćnim radnikom u skladištu (m/ž). Potrebno je dobro poznavanje talijanskog jezika, a svoj životopis za rad u Novigradu im možeš poslati najkasnije do 4. listopada.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa