Momčad Buffala iz Vodnjana pobjedila na turniru u Baratu

0
Ćoćo team (Pazin) - Adrenalin Park Kringa
Ćoćo team (Pazin) - Adrenalin Park Kringa

Proteklog vikenda u Baratu na Prikodragi (Općina Kanfanar) održan je malonogometni turnir 'Šistova 2020' povodom istoimene tradicionalne pučke fešte. Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa iz cijele Istre. Prvo mjesto osvojila je momčad Buffalo (Vodnjan), drugi su bili Me ne frego (Žminj), a treće mjesto pripalo je ekipi MNE Valdebek CB Orange, dok je četvrto mjesto osvojila ekipa Prikodraga, domaćin turnira. Iz redova pobjedničke momčadi za najboljeg golmana izabran je Manuel Matošević, a za najboljeg igrača Đulijano Haliti, dok je za najboljeg strijelca turnira izabran Dean Moravac iz redova trećeplasirane pulske ekipe.

Turnir je uz sport i glazbu, prošao i uz cjelodnevno druženje i zabavu. Utakmice su trajale 2 x 10, a završnica 2 x 12 minuta. Tijekom turnira moglo se vidjeti interesantnih dvoboja i vrhunskih poteza. Nažalost, zbog kiše, gledatelji su ostali uskraćeni za finalni dvoboj, pa se pristupilo izvođenju ruleta kaznenih udaraca, pri čemu je deblji kraj izvukla pobjednička momčad Buffalo Vodnjan i time se osvetila za poraz u skupini.

Sve pohvale za organizaciju ide igračima Prikodrage koji su se kao vrijedni domaćini pobrinuli da cjelodnevni program prođe u najboljem redu. Prema riječima organizatora, Ivana Bana, cilj ovakvih turnira je, osim sportskog nadmetanja, druženje, sklapanje novih prijateljstva i dobra zabava. Prema riječima domaćina turnir je u tome potpuno uspio, a da se pritom vodilo računa o preporukama i mjerama propisanim od strane Stožera civilne zaštite u dogovoru s epidemiološkim službama.

"Zahvaljujem igračima, publici, ali i svim sponzorima s područja Prikodrage i Rovinjštine. Sve je prošlo u pravom sportskom duhu, u vrhunskoj i fer atmosferi. Svi posjetitelji mogli su uživati u mnoštvu vrhunskih poteza i mnogobrojnim pogocima", ocjenjuje na kraju Ivan Ban. Kako saznajemo, za iduću godinu u planu je povećanje broja sudionika turnira, koji bi se održao tijekom vikenda. Na kraju, je u prostorijama mjesnog odbora, u nekadašnjoj školi Sandro Jurman, načelnik Općine Kanfanar, pobjednicima predao pehare i nagrade, te je upriličena i prigodna zakuska. Turnir je održan uz potporu: Ban Medical Group, Valalta d.o.o., Sirana Orbanić, P.O. Panjoka, Metalprodukt Barat (fam. Radetić), fam. Burić i Pauletić iz Barata, Ganac Event Kringa, Citty Caffe Žminj, Trgovačko-mesarski obrt Ive, Općina Kanfanar. (N.Č.)

POLUFINALE: Me ne frego (Žminj) – Prikodraga 3:1, Buffalo Vodnjan – MNE Valdebek CB Orange (Pula) 5:1
ZA 3 MJESTO: MNE Valdebek CB Orange (Pula) - Prikodraga 3:0
FINALE: Buffalo Vodnjan – Me ne frego (Žminj) 3:2 (penali)
SUCI: Dorijano Marić, Silvestar Bezelj

BUFFALO (VODNJAN): Matošević, Haliti, Đijan, Deak, Stojčević, Kostadinović, Kruškić, Marković
ME NE FREGO (ŽMINJ): M. Križanac, L. Križanac, Žulić,  Maružin, Mendiković, Ivetić
MNE VALDEBEK CB ORANGE: Dizdar, Cerin, Bilić, Husarić, Barlessi, Racan, Tasovac, Nerovčić, Banović
PRIKODRAGA: Cerin, Ban, Burić, Vidulin, Jurman, Unukić, Orbanić, Banovac, Antonić, Antončić, Lopandić, Perković, Zgrablić

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZIDAR/ZIDARICA - TESAR/TESARICA

Do: 01.10.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA