Panorama Rovinja i haljina s Asosa u fokusu su ovog vjenčanja

0
Foto: Žana Jobst
Foto: Žana Jobst

Da ponovno trebaju organizirati svoje vjenčanje, slažu se Luka i Marija, mladi bračni par iz Zagreba, sve bi napravili isto. “Imali smo vikend za poželjeti. Vrijeme nas je, iako u Istri čak i ljeti zna biti promjenjivo, savršeno poslužilo i sve je proteklo baš onako kako smo zamislili”, rekla nam je Marija, piše super1.telegram.hr.

Ipak, kad pogledaju unatrag, sve se skupa nije uvijek činilo toliko jednostavnim. Unatoč tome što velika svadba nikad nije bila opcija, zbog novog vala zaraze koronavirusom u Hrvatskoj, razmišljali su tome da slavlje prebace za neko bolje vrijeme. Na kraju, srećom, do toga nije moralo doći, a sretne smo supružnike zamolile da nam o cijelom procesu organizacije i biranja lokacije ispričaju nešto više.

Za razliku od mnogih drugih parova, koji su svoja vjenčanja prebacivali na manja mjesta i s manjim brojem ljudi, Luka i Marija su cijelo vrijeme znali da će se njihovo održati u Rovinju. “Htjeli smo nešto drugačije, ležernije i morski, nešto što će ljudi pamtiti kao posebno, a ne kao još jednu u niza sličnih svadbi i proslava u Zagrebu”, počela nam je pričati Marija. Kad ih je obitelj, prisjeća se Luka, krenula upozoravati na to da slavlje možda nije primjereno s obzirom na neizvjesnost oko širenja virusa, zaključili su da će ono ili biti u Rovinju, ili ga, u slučaju da broj zaraženih izmakne kontroli, uopće neće biti.

“Oduvijek tu ljetujem, a i Marija već puno godina sa mnom i zaljubili smo se u ovaj grad. Tu sam ju i zaprosio, na istom mjestu na kojem smo se na kraju oženili, u crkvi svete Eufemije. Nekako smo smatrali da je Rovinj najromantičnije i najprikladnije mjesto za naše vjenčanje”, rekao je Luka, više na super1.telegram.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa