CineStar u Max Cityju ponovo otvara svoja vrata

0

Za sve ljubitelje uživanja u filmskim hitovima, najavljujemo da se nakon višemjesečne pauze napokon vraća čarolija velikog platna u Max City centar. CineStar kina počinju s radom od četvrtka, 20. kolovoza.

Kina CineStar Pula počinju s projekcijama filmova, a za početak izdvajamo: 1917, Bijesan, Dječak II, Gospoda, Joker, Još uvijek vjerujem, Nož u leđa, Početak, Prevarantice s Wall Streeta i pustolovni film Zov divljine. Od domaćih filmova prikazivat će se Posljednji Srbin u Hrvatskoj, Sonja i bik i dječji pustolovni film Šegrt Hlapić. Od stranih filmova za djecu tu su još: Frka, Kralj lavova, Otkrila sam špijuna, Polarna avantura te Sonic: super jež.  

Bogat filmski program i ulaznice možete pronaći online na stranici: https://bit.ly/BackToCineStar

Kako bi posjetiteljima, ali i zaposlenicima, boravak u CineStar kinima bio ugodan i siguran, CineStar provodi te preporučuje niz protuepidemijskih mjera. Svakako se mole posjetitelji da održavaju distancu prilikom kupnje karata na blagajnama, ili da koriste online kupovinu, te da održavaju higijenu ruku i ne dijele s drugima svoju hranu ili piće. U slučaju bolesti mole se da ne dolaze na kino projekcije. Mjere u skladu s preporukama nadležnih službi možete detaljnije pročitati i na: https://www.blitz-cinestar.hr/sigurnost-na-prvom-mjestu

Vjerujemo da će ljubitelji kina i velikog platna biti radosni zbog ponovnog otvaranja CineStara u  Max City centru u Puli.

Sve ostale informacije o trgovačkom centru Max City dostupne su na službenim mrežnim stranicama www.maxcity.hr.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa