Stigli detalji obračuna u Poreču

0

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje te je utvrdila da se 12. kolovoza oko 23,30 sati na parkiralištu  na Obali maršala Tita u Poreču sukobilo više osoba među kojima su bili 28-godišnjak i 23-godišnjakinja, protiv kojih je  zbog narušavanja javnog reda i mira podnijet optužni prijedlog.

Naime, policijski službenici su utvrdili da su 28-godišnjak i 23-godišnjakinja na parkiralištu narušavali javni red i mir nakon što su zamijetili da im je netko oštetio automobil. 

U tom je trenutku 28-godišnjak iz bijesa nogom razbio retrovizor na automobilu Fiat Punto, talijanske registarske oznake, u vlasništvu 20-godišnje talijanske državljanke. 

Također istraživanjem je utvrđeno da su se muškarac i žena prethodno sukobili s nepoznatim osobama, pri čemu je 28-godišnjak radi samoobrane zamahnuo baterijskom lampom nakon čega su se nepoznate osobe udaljile.

Protiv žene i muškarca podnosi se optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dok policija traga za ostalim sudionicima događaja.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA U PIZZERIJI

Do: 30.09.2020.

KAROJBA, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 10.10.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA