U Poreču otvoren prvi tjedni sajam istarskih proizvoda

0

Udruga Istarska web tržnica, čiji je glavni cilj poticanje izravne prodaje istarskih poljoprivrednih proizvoda, 6. kolovoza je otvorila prvi od nekoliko tjednih sajmova koji će se tijekom sezone održavati u Poreču.

Mjesto održavanja sajma je Trg slobode gdje su od 9:00 sati nadalje posjetitelji imali prilike razgledati i kupiti svježe voće i povrće, maslinova ulja, med, marmelade, proizvode od konoplje, od lavande, vina, likere, kozmetičke proizvode i razne ukrasne predmete. Svi proizvodi se mogu degustirati, a posjetitelji dobiti sve potrebne informacije o proizvodima izravno od proizvođača, te je sajam odmah privukao pažnju turista i šetača.

Grad Poreč suorganizator je ove manifestacije, te su izlagače nakon otvaranja obišli i porečki gradonačelnik Loris Peršurić i pročelnica gradskog Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo, Morena Mičetić Fabić. Sajmovi će se održavati svakog četvrtka u trajanju od 9 do 22 sata na Trgu slobode, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Ovom prilikom Udruga poziva sve zainteresirane za kupnju istarskih poljoprivrednih proizvoda da u četvrtke posjete sajmove na Trgu slobode u Poreču i upoznaju se sa zdravim i prirodnim istarskim proizvodima.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KONOBAR/KONOBARICA

Do: 23.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PROJEKTANT/ICA - ARHITEKT/ICA

Do: 24.09.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/ICA

Do: 25.09.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/ICA

Do: 25.09.2020.

ŽMINJ, ISTARSKA ŽUPANIJA