Tražiš posao u Istri? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. TGT Adriatik d.o.o., građevinska tvrtka koja se bavi izgradnjom objekata visokogradnje i niskogradnje, u potrazi je za Strojarom na građevinskim strojevima (m/ž). Potrebno je biti KV te imati uvjerenje za rukovanje građevinskim strojevima. Također traže i Voditelja gradilišta (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju posjedovati VSS ili VŠS, položen stručni ispit te biti upisani u hrvatsku komoru inženjera građevinarstva. Nude stalni radni odnos, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 13. kolovoza.

Izvrstan si u komunikaciji s kupcima te imaš iskustvo rada u trgovini? Uz to želiš izgraditi uspješnu karijeru? Ako je odgovor da onda ćeš se savršeno uklopiti u METRO Cash & Carry tim. Trenutno imaju otvorenu poziciju za Voditelja odjela voća i povrća (m/ž). Potrebno je imati srednju stručnu spremu odgovarajućeg smjera, minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima te iskustvo u vođenju tima. Na ovaj oglas za rad u Poreču se možeš prijaviti do 17. kolovoza.

Rockwool Adriatic dio je Rockwool Grupe, međunarodne kompanije s preko 11.000 zaposlenika širom svijeta. U stalnoj su ekspanziji i nude izazovnu poziciju Inženjer elektro održavanja (m/ž) te izvrsne mogućnosti profesionalnog i osobnog napredovanja. Neke od odgovornosti su praćenje ciljeva odjela, izrađivanje planova aktivnosti i određivanje potrebnih sredstva za rad. Ako si se pronašao u ovom oglasu, on je aktivan do 16. kolovoza.

Imaš VSS, odlično govoriš engleski, posjeduješ izražene analitičke vještine i uživaš u timskom radu? Onda je ovo oglas za tebe! Kering Eyewear South East Europe d.o.o. zapošljava na poziciji Sales support specialist (m/ž). Posao uključuje upravljanje glavnim podacima o kupcima i zaprimljenim narudžbama, vođenje brige o povratima robe sukladno dogovorenim trgovinskim uvjetima i slično. Svoj životopis im možeš poslati di 13. kolovoza.

Harvey Norman jedno je od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih poduzeća današnjice. Njihova poslovna filozofija temelji se na uspješnoj radnoj okolini koju stvaraju ljudi svojim znanjem, iskustvima i pozitivnim razmišljanjem. Traže odgovorne, motivirane, kompetentne i ambiciozne ljude za radno mjesto Skladištar (m/ž). Poželjno je imati 1-2 godine radnog iskustva u istim ili sličnim poslovima, a prednost imaju kandidati s položenim ispitom za upravljanje viličarom. Ostale uvjete i pogodnosti pogledaj na oglasu koji je aktivan do 12. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa