Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. 
Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. 

TAPESS d.o.o. je tvrtka koja se bavi poslovima profesionalnog čišćenja. Tvrtka zapošljava 45 djelatnika koji kupcima pružaju najkvalitetnija rješenja u segmentu održavanja higijene. U potrazi su za osobom na radnom mjestu Vozač - dostavljač (m/ž). Od osobe se traži komunikativnost I pristojnost, marljivost i odgovornost te iskustvo vožnje kombija minimalno 3 godine. Nude mogućnost stalnog zaposlenja, profesionalnog napredovanja, službeni mobitel te plaću od 5.000 do 7.000 kuna. Na oglas se možete prijaviti do 3. kolovoza.

SVIJET MEDIJA d.o.o. je tvrtka koja se bavi maloprodajom i veleprodajom tehničke robe – potrošačke elektronike i ostalih proizvoda. U svojoj ponudi nude računala, printere, bijelu tehniku, igraće konzole i igre, te još mnogo drugih proizvoda. U potrazi su za osobom na radnom mjestu Prodavač (m/ž) za rad u maloprodaji potrošačke elektronike u Poreču. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izražene komunikativne i prodajne vještine te spremnost na timski rad te engleski jezik osnovno. Nude rad u ugodnoj okolini, stimulativna primanja te mogućnost usavršavanja i napredovanja, ali i stalnog radnog odnosa. Na oglas se možete prijaviti do 3. kolovoza.

HOLCIM (HRVATSKA) d.o.o. je dio LafargeHolcim Grupe, svjetskog proizvođača građevinskih materijala, koja zapošljava 75.000 radnika u više od 70 zemalja diljem svijeta. Traže osobu na radnom mjestu Lokalni specijalist za nabavu (m/ž). Osoba bi osiguravala da je nabava materijala i usluga obavljena kvalitetno i prema specifikacijama uz minimalne troškove i poštivanje procedura nabave. Osoba ugovara i prati izvršenje Ugovora te aktivno sudjeluje u projektima koji se provide u zemlji/podregiji/regiji. Izrađivala bi izvještaje te vodila evidencije u SAP-u. Osoba bi trebala imat VSS ili VŠS tehničkog ili ekonomskog usmjerenja, visoku razinu osobnog integriteta, napredno poznavanje rada na računalu, vozačku dozvolu B kategorije, vještine planiranja i vođenja projekata, strukturiranost i financijsku pronicljivost. Nude Ugovor na  određeno uz mogućnost prelaska na neodređeno vrijeme. Prijaviti se možete do 2. kolovoza.

Johnson & Johnson S.E. d.o.o. je u potrazi za Medical Specialist (m/f). Medicinski specijalist je ključni kontakt tvrtke s liječnicima i ljekarnicima. Cilj osobe je nadmašiti prodajne ciljeve u dodijeljenoj regiji. Svakodnevni kontakt s kupcima i pružanje relevantnih i ažuriranih medicinskih podataka te savjeta o proizvodu i terapijskom području. Bavi se analizom potencijalnih kupaca, segmentacijom i ciljanjem. Provodi obrazovne programe vezane za proizvod, sudjeluje u organiziranju simpozija i kongresa. Osoba mora imati Sveučilišnu diplomu (BA/BS iz farmacije ili drugih prirodnih znanosti), profesionalno iskustvo iz farmaceutskog okruženja te snažnu usredotočenost na kupca. Uz dobre komunikacijske vještine mora biti i informatički pismen te tečno poznavati engleski jezik. Od uvjeta nude priliku za sudjelovanje na globalnom tržištu, dinamično i nadahnjujuće radno okruženje, mnogo prilika za rad na zahtjevnim projektima, konkurentsku naknadu te višestruke beneficije zaposlenih. Na oglas se možete prijaviti do 27. kolovoza.

FOOD CITY je dio Victus Groupe koja izvrsno posluje više od 17 godina. Za potrebe svog restorana u Puli traže osobu za radno mjesto Šef kuhinje (m/ž). Osoba upravlja svakodnevnim operativnim radom u kuhinji, organizacijom rada, kontrolom higijene. Pridržava se zadanih normative, brine o stanju zaliha robe, sudjeluje u kreiranju novih jela te provodi HACCP sustav i kontrolu kvalitete namirnica. Osoba mora imati minimalno 2 godine radnog iskustva na poslu voditelja/šefa kuhinje. Mora poznavati nacionalne i internacionalne kuhinje te biti inovativna i kreativna. Osoba se mora dobro nositi u stresnim situacijama, biti odgovorna i kompjuterski pismena. Nude 40-satni radni tjedan uz 2 slobodna dana tjedno, rad u uspješnoj i dinamičnoj grupi, sigurna primanja, mogućnost stalnog radnog odnosa te razvoja i napredovanja. Ukoliko vas zanima, oglas je aktivan do 6. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa