U potrazi ste za poslom? Evo što se nudi u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Ukoliko imaš 3 ili više godina radnog iskustva u razvoju softvera, više završenih projekata iza sebe, pritom posvećuješ pažnju detaljima i često pronalaziš rješenja, a uz to i poznaješ agilni razvojni proces onda si idealan kandidat za radno mjesto Senior React Developer (m/ž) u Puli. SUPERIUS d.o.o. je poduzeće koje razvija inovativna softverska rješenja za mlade poduzetnike. Nude kolegijalnu atmosferu za rad (dobru kavu), natprosječna primanja te osiguravaju ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Podržavaju i financiraju daljnju edukaciju, daju na korištenje Mac računalo, nude fleksibilno radno vrijeme i rad s novim tehnologijama. Posluju u Hrvatskoj, Sloveniji i Italiji, a u planu im je i daljnje širenje. Prijaviti se možete do 28. srpnja.

STANIĆ d.o.o. je vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda. U potrazi su za novim, sposobni i stručnim članovima tima koji svojim iskustvom i radom doprinose ostvarivanju zacrtanih ciljeva na poziciji. Trenutno su u potrazi za osobom na poziciji Trgovac (m/ž) . Uvjeti koje traže su srednja stručna sprema i minimalno godina dana iskustva i poznavanje rada na računalu. Osoba bi se bavila prodajom robe, popunjavanjem polica, kontroliranjem, deklaracijama i radom na blagajni. Nude fleksibilno radno vrijeme, atraktivnu plaću i stimulativne uvjere rada te mogućnost napredovanja. Za oglas se možete prijaviti do 31. srpnja.

DENTAL POLIKLINIKA RIDENT je vodeća poliklinika u dentalnom sektoru s više od 20 godina iskustva. Poliklinika Rident Poreč sa novim ordinacijama, modernom opremom i suvremenom tehnologijom zapošljava osobu na poziciji Doktor dentalne medicine (m/ž) . Nude rad u mladom i dinamičnom timu, priliku za napredak, a ponajviše usavršavanje u najnovijim metodama struke uz iskusne doktore i DSD mastere. Traži se osoba za samostalan rad s pacijentima u dentalnoj ordinaciji. Osoba mora imati završen studij stomatologije (odrađen staž i licencu za rad), mora poznavati talijanski jezik te biti profesionalna, ljubazna i spremna za rad u timu vrhunskih stručnjaka. Na oglas se možete prijaviti do 6. kolovoza.

ADRIATIC osiguranje d.d. vam nudi da postanete dio jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki koja se znanjem i iskustvom širi i na talijansko tržište. Trenutno su u potrazi za 4 izvršitelja na poziciji Agent u Call centru (m/ž) . Od vas se očekuje poznavanje talijanskog jezika (B2 razina), korištenje MS Office paketa, brzo i precizno rješavanje zadataka, izražena vještina slušanja, snalažljivost, proaktivan pristup i predanost, poželjno je i iskustvo rada u Call centru. Vaši dnevni zadaci su svakodnevna komunikacija s klijentima s talijanskog govorno područja, korisnička podrška klijentima, osiguravanje visoke razine kvalitete usluge i zadovoljstva korisnika te suradnja s ostalim odjelima unutar Društva. Nudi vam se profesionalno, stimulativno i dinamično radno okruženje uz visoke standarde stručnosti, Ugovor o radu na puno radno vrijeme te mogućnost dodatnog usavršavanja. Na natječaj se možete prijaviti do 27. srpnja.

KERING EYEWEAR SOUTH EAST EUROPE d.o.o. traži osobu na poziciji Sales support specialist (m/ž) . Traži se osoba za pravodobno i precizno upravljanje procesom od narudžbe do naplate za dodijeljeni portfelj kupaca. Osoba na toj poziciji upravlja glavnim podacima o kupcima, narudžbama, unošenjem isporuka, samom isporukom, zaostalim nalozima. Isto tako upravlja i povratima robe sukladno trgovinskim uvjetima, sastavlja izvješća o prodaji/kupcima kako bi prodajni tim i kupci raspolagali konkretnim informacijama. Poželjno je da osoba na toj poziciji ima VSS, da dobro poznaje Office paket, odlično poznaje engleski jezik (talijanski prednost) te ima iskustvo u B2B podršci kupcima. Traži se osoba sklona timskom radu, usmjerena na kupce i rješavanje problema; usredotočena na rezultate. Nudi se mogućnost stalnog radnog odnosa, a na oglas se možete prijaviti do 13. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa