Step by step Soccer partner za Barcelonin kamp u Istri  

0
Valentino Stepčić (foto: Robi Selan)
Valentino Stepčić (foto: Robi Selan)

Nakon dva uspješno održana kampa u Nedešćini, Nogometni kamp Step by step Soccer, koji je pokrenuo bivši nogometaš Rudara, Istre 1916, Rijeke i Zagreba Valentino Stepčić, ostvario je novi uspjeh – bit će partner za Barcelonin kamp u Istri.

„Do sada su u Hrvatskoj u jednoj sezoni održana najviše dva kampa, u Zagrebu i Splitu, a naša je želja da i mladi nogometaši iz drugih regija dobiju priliku pokazati svoje nogometno znanje. Stoga za 2021. godinu planiramo održati četiri kampa - u Zagrebu, Splitu, Čakovcu te u Istri, u Labinu i Puli. Jako smo zadovoljni što smo dogovorili da nam partner  za Barcelonin kamp u Istri bude Step By Step Soccer na čelu s Valentinom Stepčićem“, rekao nam je Branko Pavlica, direktor Barceloninih kampova za Hrvatsku.

Stepčić nije krio zadovoljstvo što su iz Barceloninog kampa upravo njih odabrali za partnera. „Zajedno s našim partnerima organizirat ćemo Barcelonin nogometni kamp u Istri s trenerima iz La Masije. Na našem slijedećem zimskom kampu s nama će četiri dana biti Branko Pavlica i jedan trener iz Barcelone“, otkrio nam je Stepčić. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa