Žminj: Veće sufinanciranje pribora za osnovnoškolce

0
Općina Žminj
Općina Žminj

Općina Žminj i ove godine sufinancira nabavku školskog pribora za sve svoje učenike polaznike od prvog do osmog razreda osnovne škole. Od ove godine iznos kojim Općina sufinancira nabavku školskog pribora iznosi 300 kuna po učeniku, a bon mogu podići roditelji u prostorijama Općine Žminj svakim danom u uredovno radno vrijeme uz predočenje osobne iskaznice, dok je bon moguće iskoristiti najkasnije do 15. rujna 2020. godine.

I ove godine Općina Žminj prepoznaje važnost obrazovanja te sufinanciranjem nabavke školskog pribora i radnih bilježnica svojim mještanima olakšava nabavku istih. Obrazovanje je izuzetno bitna komponenta u životu svih naših mještana i njihove djece te isključivo razvojem kvalitetnih i obrazovanih mladih ljudi općina može dugoročno računati na prosperitet i razvoj, a olakšavanjem nabavke radnih bilježnica, dodatnog pribora kao i školske opreme pokušava Općina aktivno radi na podizanju standarda i brizi za svoje mještane.

Općina Žminj prati i pratit će potrebe svih svojih mještana, kako roditelja tako i djece, ali i aktivno raditi na strateškom projektu dogradnje škole i izgradnje dvorane kako bi se učenicima osigurali adekvatni uvjeti za rast, razvoj i obrazovanje. „Svjesni činjenice da je broj učenika na području Općine Žminj u konstantnom porastu, zadovoljstvo je istaknuti da svake godine vodstvo Općine podiže iznos sredstava koja se osiguravaju u proračunu Općine za navedenu svrhu“, poručuju iz Općine Žminj.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PRODAVAČ/ICA PEKARSKIH PROIZVODA

Do: 14.08.2020.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

REFERENT/REFERENTICA PRODAJE

Do: 14.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SAMOSTALNI/A KNJIGOVOĐA/TKINJA

Do: 14.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/KA

Do: 14.08.2020.

BUJE-BUIE, ISTARSKA ŽUPANIJA