Tražite posao? Ova vam radna mjesta stoje na raspolaganju

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Posjeduješ odlične prezentacijske vještine i dobro se snalaziš prilikom rada na računalu? Možeš se pohvaliti poznavanjem administrativnih poslova i znanjem engleskog jezika? Usmjeren si na kupca i njegovo zadovoljstvo? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat za Trgovca/Administratora (m/ž) u tvrtki Conty Plus, renomiranoj trgovačkoj kući i zastupniku nekoliko vodećih kompanija iz drvne branše. Svoj životopis im pošalji do 22. srpnja.

Ako si komunikativna osoba koja voli raditi s ljudima, popravci ti idu od ruke i smatraš se entuzijastom za naočale, zaposli se kao Optometrist (m/ž) u tvrtki Optika Anda. Riječ je o jednom od vodećih lanaca optike u Hrvatskoj. Nude ti stimulativna i redovita primanja, stalan posao nakon odrađenog probnog roka te mogućnost edukacija i profesionalnog usavršavanja. Kandidati moraju imati minimalno 3 godine radnog iskustva na istim poslovima i dobro poznavati engleski jezik. Oglas ostaje aktivan do 27. srpnja.

Tvrtka Bekament osnovana je prije 25 godine, a svoj poslovni uspjeh je ostvarila na području prodaje fasadnih sistema, boja, hidroizolacija i građevinskih ljepila. Zbog povećanog opsega posla u potrazi su za motiviranim kandidatima s razvijenim prodajnim, prezentacijskim i komunikacijskim vještinama koji će im se pridružiti na radnom mjestu Komercijalist (m/ž). Uz stimulativna primanja i bonuse za ostvarene rezultate, novom kolegi nude i službeni automobil, mobitel i laptop. Javi im se do 24. srpnja.

Namještaj MIMA, etablirana tvrtka na području prodaje i proizvodnje namještaja osnažuje svoju poziciju na tržištu otvaranjem radnog mjesta u Puli. Pridruži se ambicioznom timu u dinamičnom i zahtjevnom poslovnom okruženju na poziciji: Referent u nabavi (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju prilagodljive i proaktivne osobe s odličnim razumijevanjem zahtjeva tržišta i želja potencijalnih kupaca, a rok za prijavu ističe 28. srpnja.

Zbog konstantnog porasta prodaje, mlada i perspektivna e-commerce tvrtka Furniture1 traži nove članove svojeg uspješnog tima na poziciji Skladištar – dostavljač (m/ž). Opis posla uključuje zaprimanje i sortiranje paleta te dostavu namještaja, a zauzvrat ti nude plaću od 5.600 kuna, rad u dinamičnom okruženju, mogućnost napredovanja i korištenje službenog mobitela. Ako se želiš pridružiti njihovu timu, javi im se do 27. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa