Vrući Max petak POPUSTI 17. srpnja u Max City centru u Puli!

0
Max City u Puli
Max City u Puli

Nastavljamo s tradicijom – jer svaki treći petak u mjesecu poseban je dan za kupnju u Max City centru na Stoji u Puli.

Mohito, Sinsay, Idexe i Women Secret imaju popuste do 70%, Mass ima sezonske popuste do 60%, Reserved do 50%. Zaks ima 35% popusta na nakit od zlata i dijamanata, Watch Centar ima 20% popusta sve satove i nakit. Sport Vision i Buzz imaju 20% popusta na nesniženi asortiman te dodatnih 10% popusta na već sniženo, The Athlete's Foot ima 20% popusta na sav nesniženi asortiman. Detaljan popis svih popusta provjerite na OVDJE!

Ne propustite pregledati ponudu ni ostalih trgovina u Max-u među kojima su još i H&M, Mango, Kik, Pepco, CCC, Elipso….ukupno preko 100 svjetskih brandova na jednome mjestu.
Kupovina po povoljnim cijenama traje cijeloga petka 17. srpnja: od 9 sati ujutro do 22 sata navečer.

Podsjećamo kako Max City provodi sve neophodne mjere kako bi zaštitili posjetitelje i zaposlenike. Pored pojačanog čišćenja svih prostora u centru redovito se provodi i dezinfekcija - naročito onih površina koje se češće diraju (rukohvati na ogradama i stubištima, tipkala u dizalima, slavine u sanitarnim prostorima…). Posjetiteljima je i na više pozicija u centru na raspolaganju tekućina za dezinfekciju ruku.

Molimo cijenjene kupce i posjetitelje da nose zaštitne maskice te da koriste dezinfekcijska sredstva na ulazima trgovina. Pridržavajmo se zaštitnih mjera socijalne distance i poštujmo međusobnu udaljenost od 2 metra prilikom kupovine.

Na taj način omogućit ćete sebi ugodniju kupnju i bezbrižan boravak u centru. Upravo vam zato i ovim putem zahvaljujemo na posjeti i podršci.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DIPLOMIRANI/A INŽENJER/KA GRAĐEVINE

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA U PIZZERIJI

Do: 30.09.2020.

KAROJBA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA