pogledajte video

Riječki hitmejker napisao ljetni hit za Anezi: upoznajte plavušu Pipi!

0
Anezi je dobila alter ego - Pipi
Anezi je dobila alter ego - Pipi

„Opa E“ je deseti Anezin singl, a prvi u suradnji s poznatim riječkim autorom Robertom Pilepićem, inače autorom hitova `Morski vuk` od Olivera i Tonija, `Kada žene tulumare` od Joleta, `Ja ne gren` i `Niš mi se ne da` od Vitasovića, `Ili ona ili ja` od Rozge, itd. Pilepić za „Opa E“ potpisuje glazbu i tekst. Prvi put Anezi surađuje i s Rolandom Budinom, poznatijim kao Mental Blue, koji potpisuje aranžman i produkciju. Nakon akustičnog art projekta „Pokaži mi put (acoustic)“ s predivnim spotom u Parku skulptura Dušana Džamonje u Vrsaru, ovim singlom, uz akustične projekte, Anezi nastavlja i plesne showbiz projekte, ali ovaj put s dozom humora i razbibrige, što smatra dobrim nakon tmurnog razdoblja koje je iza nas.

Anezi sada iza sebe ima deset original singlova, još pet akustičnih singlova tih original verzija i jedan duet singl s festivala „Melodije Istre i Kvarnera“ iz 2016. god. Polako joj se javlja želja sve to objediniti u prvi album u neko dogledno i prikladno vrijeme, pod svojom izdavačkom kućom Menart. U spotu se pojavljuje Anezin alter-ego, plavuša Pipi. Kada joj je Robert Pilepić poslao pjesmu, nakon slušanja Anezi je rekla: „Simpatično i nasmijalo me, a sad još samo da osmislim dobar spot.“. 

Prošli spot za „Radoznala budalo“ bio je produkcijski najzahtjevniji, ali ovaj za „Opa E“ je bio organizacijski najzahtjevniji do sada jer je sniman u tri grada (Vrsar, Funtana i Split), na četiri lokacije i s preko dvadeset ljudi koji se pojavljuju u spotu. Uz glumca u garaži, bilo je šesnaest statista na plaži i još četri plesačice u plesnom studiju. Ovim spotom se po osmi put nastavila suradnja s renomiranim redateljem Dariom Radusinom, a i po drugi put s plesačem Lucianom Plazibatom, koji se ovaj put pojavio u ulozi plesnog koreografa za scene s plesačicama.  Možda najzanimljiviji dio oko spota je što se u njemu pojavljuje Anezin alter-ego, plavuša Pipi. Za nju Anezi kaže: „Ruku na srce, plavuša Pipi nije prepametna. Zgođušna je sama po sebi, a uvijek dostojanstvena, pa nema potrebu biti `sexy animatorica`. Po prirodi je koketa, međutim uvijek je vjerna kao pas onome koga izabere za svoga muškarca. Ovo zadnje nam je zajedničko.“

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

VANJSKI RADNIK/VANJSKA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA