Miletić: 'Istra je i ovoga puta pokazala da je drugačija od drugih'

2

„Veliko hvala našim sugrađanima koji su se odazvali izborima i unatoč drukčijim uvjetima i ljetnim mjesecima, još jednom dali veliko povjerenje kako IDS-u, tako i našoj koaliciji“, poručio je predsjednik IDS-a Boris Miletić, zajedno s četvero kandidata IDS-a, na konferenciji za medije nakon objave prvih rezultata Državnog izbornog povjerenstva. - Prema dosadašnjim privremenim nepotpunim rezultatima, i ovoga je puta Istra dala jedan zaista veliki doprinos progresivnoj, tolerantnoj i građanskoj Hrvatskoj. Hvala svima na tome!

S druge strane, kazao je Miletić, mislim da je već sada poprilično jasno kako je i ovoga puta Istra pokazala da je drugačija od drugih. No, ono što je nama ključno jest da će naši zastupnici u Hrvatskom saboru nastaviti se zalagati za sve one politike koje su ključne za Istru, za sve projekte koji su u interesu naših građana te da će nakon izborne kampanje njima i dalje Istra biti apsolutno na prvom mjestu. - Moramo pričekati konačne rezultate i vidjeti u kojem će smjeru naša država ići dalje. Ne sumnjam da u našoj izbornoj jedinici uvjerljivo pobjeđuje progresivna Hrvatska! Veliko hvala još jednom našim građanima koji su unatoč uvjetima koji su bili na snazi pokazali da su hrabri te se odazvali i ispunili svoju građansku dužnost.

- Istra je korak ispred, naši sugrađani su pokazali da žele naprednu Hrvatsku i jaku Istru!, zaključio je predsjednik IDS-a Boris Miletić.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPASIOC/SPASITELJICA NA OTVORENOM MORU

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA ZA RAD S DJECOM

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK/RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA