Peršurić primio kuglačice Poreča, viceprvakinje Hrvatske

0
Gradonačelnik Peršurić s kuglačicama Poreča
Gradonačelnik Peršurić s kuglačicama Poreča

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i zamjenik Elio Štifanić održali su u srijedu, 1. srpnja 2020., u Maloj vijećnici Grada Poreča prijem za porečke kuglačice iz Ženskog kuglačkog kluba Istra Poreč te njihovu trenericu Ružicu Močibob, zajedno s predsjednikom kluba Marinom Poropatom.

Povod za prijem bilo je osvajanje titule viceprvakinja Hrvatske. Kako i same kažu, ova je sezona zbog epidemije koronavirusa bila specifična. Krajem lipnja odigrano je posljednje kolo, nakon tromjesečne pauze u prvenstvu. Kako su drugo mjesto osigurale još ranije, ovo je bila prilika da se iskažu i mlađe igračice.

- Vaši nas rezultati nas jako vesele jer na najbolji mogući način promovirate sebe, grad i klub. Da bi se ostvarili ti rezultati treba puno odricanja, požrtvovnosti i ljubavi, koju mnogi od nas ne vide. Iza svakog dobrog sportaša stoji dobar trener tako da ovim putem zahvaljujem i vašoj trenerici Ružici Močibob i svima onima koji stoje iza vas, rekao je gradonačelnik.

Trenerica Ružica Močibob zahvalila se na prijemu i kazala kako je ponosna na cure kao i na cijeli klub.

- Među kuglačicama vlada jedna odlična, obiteljska atmosfera što je dodatni motiv kako bi se, unatoč napornom tempu ali i specifičnoj situaciji, ostvarili što bolji rezultati. Ovim smo se rezultatom plasirale na Europski kup, koji se početkom listopada održava u Bolzanu, a do tad ćemo vidjeti kako će se odvijati situacija. rekla je Močibob i zahvalila na podršci.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/KONOBARICA U RESTORANU

Do: 30.09.2020.

CEROVLJE, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA U PIZZERIJI

Do: 30.09.2020.

KAROJBA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA