Tražite novo radno mjesto? Evo aktualne ponude poslova u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao.net donosi vam ponudu poslova. Wüstenrot stambena štedionica zapošljava neovisno o mjestu stanovanja, a moguć je i rad u nepunom radnom vremenu odnosno 4 sata dnevno. U pitanju je posao financijskog savjetnika za čije je obavljanje potrebna srednja stručna sprema i izražena komunikativnost. Svoju prijavu možete izvršiti putem portala MojPosao najkasnije do 15. srpnja, klik na oglas.

Dentalni centra GO DENT u Puli traži doktora dentalne medicine, za rad na neodređeno. Poslodavac pruža dodatak na plaću, nagrađivanje inicijative i poduzetničkog duha, daljnje obrazovanje te pomoć pri pronalasku smještaja.

Hotel Mauro u središtu Poreča zapošljava pomoćnog kuhara za samostalni rad na doručku te kao ispomoć na večeri. Poslodavac osigurava smještaj u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi u neposrednoj blizini samog hotela, 2 obroka dnevno te neto plaću od 8.000 kuna. Ako imate 3 godine radnog iskustva i sviđa vam se opis oglasa, pošaljite svoju prijavu putem ovog  linka.

McDonlad's u Poreču traži osobe za rad u restoranu, predznanje nije uvjet za rad jer poslodavac osigurava kompletan proces učenja. Što se pogodnosti tiče, uz stimulativnu plaću, poslodavac nudi isplate dodataka za rad noću, nedjeljom i za prekovremeni rad, dodatne stimulacije na plaću, redovna povećanja plaće svaku godinu, isplata dara djetetu do 15. godine u iznosu od 600 kuna neto godišnje te mogućnost napredovanja.

Spar u Bujama i Labinu traži voditelja odjela mesnice koji će voditi i organizirati rad odjela, brinuti o temperaturi hlađenja, izrađivati narudžbe i kontrolirati standarde kvalitete i rokove trajanja robe. Oglasu za posao možete pristupiti putem ovog linka, a prijava je moguća do 25. srpnja.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 07.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA

Do: 07.08.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA

Do: 07.08.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODITELJ/ICA ODJELJKA RAČUNOVODSTVENIH POSLOVA

Do: 07.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA