Detalji tragedije na Vinežu: 'Odrezale su mi se noge kad sam čula'

0
VInež
VInež

Tragičan događaj u kojem se dijete se utopilo u dječjem bazenu, a o čemu smo pisali ovdje, potresao je Labinštinu. Neslužbeno se doznaje da se dječačić utopio u samo dvadesetak centimetara vode. Susjedi kažu da su utučeni zbog tragedije. Otkrivaju za 24sata kako se radi o podstanarima koji nisu dugo tu. - Ma to su mlađi ljudi, viđala sam ih. Šetali bi to dijete u kolicima. Ovo je strašno nešto - govori jedna od stanovnica Vineža za 24sata.

Jedan susjed koji živi u neposrednoj blizini nesretne obitelji kaže da je tek saznao strašnu vijest. Došao je s posla i kći mu je rekla što se dogodilo. - Nedavno su tu došli, ne mogu vam ništa sada reći. Zbilja, ne mogu. Svi smo utučeni tim slučajem - rekao je potreseni gospodin iz Vineža za 24sata.

- Čuli smo ženske krike koji su parali tišinu jer Vinež je miran. Čulo se: 'Sine, sine, čuješ li me, sine'. Ali ništa se na ulici nije vidjelo pa smo tek nakon nekoliko sati doznali da je naš maleni susjed, koji se s roditeljima doselio u naše selo prije pola godine, preminuo. Mogu samo zamisliti kolika je to tuga. Za malenog je bio vezan braco koji je oko godinu dana stariji od njega. Ne znam je li i on bio taj trenutak u bazenu ili je naišao pa vidio bracu i pozvao mamu. Priča se svašta, ali neka policija odradi posao. Nije lako biti roditelj u današnje vrijeme, pogotovo dvoje malene živahne dječice - kaže za Jutarnji susjeda iz Vineža. Druga stanovnica, pak, iz Krapna u kojem je dječak živio s roditeljima, kod majčinih djeda i bake, otkriva da su vijest o tragediji dočekali s nevjericom, javlja taj list.

- Odrezale su mi se noge kad sam čula tužnu vijest. Dječakovi djed i baka obožavaju unučiće i uz svoje svakodnevne poslove, nije im bilo teško maksimalno se posvetiti njima. Baka radi u obližnjem dječjem vrtiću, a djed je privatnik. Vjerujte mi, njihov je dom pun uzajamne ljubavi, a za djecu bi dali sve. Nažalost, nad djecom treba bdjeti stalno, a uvjerena sam da je ovo bio samo trenutak nepažnje koji je rezultirao tužnim činom, a ne da je majka malenoga ostavila prepuštenog samog sebi - kaže za Jutarnji.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA