Nakon Zlatne koze agenciji dvije nove nagrade

0
Wolfgang Neuhuber
Wolfgang Neuhuber

Dugogodišnja novinska agencija TZ-a Istre iznimno uspješna i u ovim turbulentnim vremenima: ART RedaktionsTeam dvama novim nagradama potvrdio svoju visoku kvalitetu. ART RedaktionsTeam (www.art-redaktionsteam.com) već više od dvadeset godina prati sve medijske aktivnosti Istre na medijskim tržištima Njemačke, Švicarske i Austrije. U suradnji s Denisom Ivoševićem, direktorom Turističke zajednice Istre, Salzburška agencija uvijek iznova dovodi vrhunske novinare na Jadran radi istraživanja za velike reportaže o Istri, organizira i konferencije za tisak te vrhunske događaje s medijima kao primjerice u Allianz areni Bayern Münchena.

Nakon što je direktor ART-a dr. Wolfgang Neuhuber 2013. za zasluge za istarski turizam primio „Zlatnu kozu – Capra d'oro“, dodijeljene su mu još dvije velike nagrade. Međunarodni turistički novinari su ART RedaktionsTeam po sedmi puta u nizu izabrali među „10 najboljih PR agencija u turizmu na cijelom njemačkom govornom području“.

Tomu je s 4. mjestom na međunarodnom TAI Werbe Grad Prix-u u Beču za koncepciju i redakcijsku realizaciju magazina ISTRIEN slijedila nova velika prestižna nagrada. „Upravo je za Istru za koju imam prijateljski i puno tješnji odnos od samo poslovnoga ovakvo odavanje počasti veliki uspjeh“, s radošću ističe Neuhuber i dodaje: „Upravo smo oko ponovnog otvaranja granica u suradnji s TZ-om Istre u njemačke medije i na televizije lansirali mnogobrojne važne reportaže. Sada radimo na tomu da intenzivnije dovodimo novinare u Istru koji bi svojim reportažama motivirali brojne goste za godišnji odmor na Jadranu.“ Početak će u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj činiti renomirani gastronomski magazin Falstaff, potom slijedi Kronen Zeitung (naklada iznad milijuna), najvažnije austrijske dnevne novine.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

FIZIOTERAPEUT/KINJA

Do: 28.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA