Lijepa Šumbarka u objektivu pulskog fotografa

1
Vanesa Blašković Mošnja
Vanesa Blašković Mošnja

U objektivu pulskog fotografa Damira Bošnjaka, koji na svom portalu Pulska svakodnevnica već godinama objavljuje fotografski live stream za svakodnevna zbivanja u Puli, među modelima se našla i 45-godišnja Vanesa Blašković Mošnja, Šumbarka s pulskom adresom.

Ova atraktivna plavuša na svim fotografijama izgleda kao da je sišla s naslovnice modnog magazina. I teško je povjerovati da se nikad nije bavila modelingom ili manekenstvom.

„Fotke na kojima poziram u crvenoj i srebrnoj haljini nastale su povodom mog 45. rođendana. Radio ih je moj dragi prijatelj Damir Bošnjak“, rekla je Vanesa koja za svoj odličan izgled može zahvaliti dobrim genima, ali i redovitim treninzima.

„Tri puta tjedno odlazim na trening  i to je nešto što me opušta i čini sretnom“, rekla je Vanesa koja je objavljenim fotografijama na društvenim mrežama oduševila svoje prijatelje. 

Vanesa je osnovnu školu završila u Vitomir Širola Pajo u Nedešćini, a potom je upisala srednju trgovačku u Puli. Od 2006. godine je u braku sa Robertom Mošnjom, čija je mama također porijeklom Labinjanka, iz Brnjci. U Puli žive 15 godina i roditelji su jedanaestogodišnjeg Ariana. Dodaje da u slobodno vrijeme najradije provodi sa svojom obitelji, ali i otkrila da nikad ne propušta šumberski Petangošt. (Divna Knežević)

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KONOBAR / ICA - ASSISTANT WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VRTLAR/KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA