ubojstvo starice

Nijemo su gledali u pod: 'Ovo je velika tragedija'

0
Policijski očevid u Zoranićevoj ulici gdje je u stanu pronađeno mrtvo tijelo žene (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)
Policijski očevid u Zoranićevoj ulici gdje je u stanu pronađeno mrtvo tijelo žene (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

“Ovo je tragedija, velika tragedija”, kazali su članovi obitelji ubijene 91- godišnje starice u četvrtak u pulskom naselju Veruda. Sjedili su pored zgrade pokojnice i nijemo gledali u pod čekajući da policija obavi očevid, piše 24sata. Podsjetimo, u četvrtak je policija dobila dojavu o sumnjivoj smrti u stanu u Zoranićevoj u Puli o čemu smo pisali ovdje.

“Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. U istoj zgradi živi i njezina kći a nikada među njima nisam čuo svađu ili prepirku. Dobro su se slagale”, kazao je susjed. Dodao je da u istoj zgradi živi njezina kći sa sinom kojeg je nedavno odvezla “Hitna”u  pratnji policije, u bolnicu. Pred zgradom gdje je starica ubijena susjedi su kazali kako je u pitanju velika tragedija, piše 24sata.

“Strašno je što joj se dogodilo a samo možemo reći da su kao obitelj bili uzorni i nikada nije bilo problema. Starica je živjela sama ali je bila pokretna i izlazila u trgovinu. Ne možemo vjerovati da je naša susjeda mrtva. Vidjeli smo ju zadnji put prije četiri -pet dana”, kazali su šolirani susjedi. Susjedi nikakvu buku nisu čuli, a trenutno je nepoznat motiv ovog stravičnog čina te način ubojstva, piše 24sata.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA