U potrazi ste za poslom? Proučite aktualnu ponudu radnih mjesta

0
Ilustracija (foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Ako imaš barem dvije godine iskustva u razvoju weba, timski si igrač i tečno govoriš engleski, onda bi te oglas za Web Application Developer-a (m/ž) mogao zanimati. Cenosco je tvrtka koja se bavi tehničkim rješenjima za inženjerske tvrtke, razvijaju alate u području upravljanja rizikom integriteta imovine, zdravlja, sigurnosti, okoliša i kvalitete (HSEQ), geomatskog inženjerstva i statističke analize. Zvuči ti zanimljivo? Na njihov oglas se možeš prijaviti do 8. srpnja.

IE-Energy d.o.o. je hrvatski start-up na području pružanja pomoćnih usluga u prijenosnoj mreži sa ciljem rasta u cijeloj regiji. U potrazi su za novim kolegom željnim dokazivanja te rada na novim i interesantnim projektima. Ukoliko se želite pridružiti njihovom timu, prijavite se na oglas za Inženjera elektrotehnike (m/ž). Potrebno je imati izražene organizacijske vještine, razvijene analitičke sposobnosti i iskustvo u sličnim poslovima, a javiti im se možeš najkasnije do 23. srpnja.

Pet Home Hrvatska je specijalizirana trgovina za kućne ljubimce sa stručnim osobljem koje će Vam pomoći u odabiru proizvoda prilikom posjete. Ljubav prema ljubimcima najbitnija je stavka u njihovom timu, a pripadnike životinjskog svijeta smatraju članovima svoje obitelji. Ukoliko razmišljate na sličan način, do 30. lipnja možete se prijaviti za poziciju Veterinarskog tehničara / trgovca (m/ž). Očekuje te rad u dinamičnom i optimističnom timu, u maloj profesionalnoj sredini te mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja.

U želji da zadovolje svačije nepce, nastao je mix poznatih svjetskih kuhinja pod jednim krovnim nazivom –  FOOD CITY. Inovativnim konceptom, kvalitetnom hranom i uslugom, postali su preferirana destinacija za uživanje u obroku. Kako bi nastavili uspješan trend rasta i razvoja, za potrebe svog restorana u Puli traže osobu za radno mjesto Šef kuhinje (m/ž). Potrebno je imati minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima te poznavanje nacionalne i internacionalne kuhinje, a životopis im možeš poslati do 1. srpnja.

Od 2012. godine Aer L.M. d.o.o. radi na području elektroničkih cigareta i jedni su od glavnih predstavnika veleprodaje na talijanskom tržištu. Svojim klijentima žele ponuditi samo najbolje (bogat set gadgeta, osobni savjet, Vip Club), jer su svjesni da će tako postići obostrano zadovoljstvo i rast. Njihov je cilj razviti i nadograditi područje e-cigareta, kako u Italiji, tako i drugdje u Europi, a sada su u potrazi za Voditeljem skladišta (m/ž). Oglas ostaje aktivan do 4. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa